Вул. Героїв України, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна
Розкішні, крафтові та якісні колекції кондитерських виробів приваблюють покупців, котрі акцентують увагу на унікальності та преміальності. Саме такі тренди формують солодкий ринок майбутнього. І незалежно від того придбані солодощі в подарунок, або для себе, популярною залишається тенденція зростання преміальності та акцент на якості. Це стосується...
Біотехнологічна компанія Circe створила какао-масло з викидів парникових газів і мікроорганізмів. Звучить як наукова фантастика, але один біотехнологічний стартап почав перетворювати промислові викиди на кондитерські інгредієнти, такі як какао-масло. Як вченим вдалось досягти цього дізнаємось в нашій публікації. Американський біотехнологічний стар...
Фруктові та ягідні пюре – є одним із важливих інгредієнтів, що використовується в кондитерській справі. Їх популярність обумовлена різноманітністю видів пюре, насиченістю смаків, безпековими характеристиками, широкими можливостями використання, а також високим вмістом корисних речовин та мікроелементів. У даній публікації спробуємо розібратися які ...
Стрімке зростання цін на какао-боби, посилення законодавчих вимог у сфері вирубки лісів приводить до зростання цін на какао-боби, що загрожує дефіцитом сировини у світовій кондитерській індустрії. Окрім того, дестабілізація світового ринку какао викликана несприятливими погодними умовами, що привело до дефіциту какао-сировини у Західній Африці, де ...
Шоколадна індустрія постійно розвивається. Технологи та майстри шоколадної справи постійно працюють над покращенням та удосконаленням технології виробництва шоколадної продукції. Останні дослідження у цьому напрямку стосуються впровадження інноваційних технологій через комплексне (цілісне) використання какао-бобів у шоколадному виробництві. Загалом...
Ціни на шоколад та вироби з нього мають стійку тенденцію до зростання. Це в першу чергу слід пов’язати із світовим зростанням цін на какао-боби. Більшість експертів стверджують, що подібні тенденції загрожують світовій кондитерській індустрії дефіцитом сировини та неухильним зростанням цін на продукцію, що містить какао-сировину. Так, Олександр Бал...