Блог
Популярність синього кольору в кондитерському виробництві
Дослідження показують, що для досягнення яскравих і стійких відтінків поза межами Європи виробники використовують кольорові добавки, такі як Brilliant Blue FCF (Blue 1) – штучний барвник, виготовлений на масляній основі. Однак через зростаюче глобальне занепокоєння щодо потенційного впливу ...
Великодня випічка, а саме Паски – це традиція, яку український народ плекає з давніх-давен. Вона передається, як щось сокровенне, з покоління в покоління і не втрачає актуальності століттями.
Традиція випікання пасок сягає ще язичницьких часів. Тоді їх готували несолодкими, а прикрашали фігурками з тіста. Наші пращурі прикрашали паски хрестами, як...
Ліофілізація або сублімація – це процес консервації при якому продукт заморожується, а потім піддається вакуумному випаровуванню води зі стану льоду безпосередньо в газоподібний стан. Ліофілізаційне сушіння забезпечує видалення води із продуктів харчування, надаючи їм висушеної форми. При цьому зберігаються зовнішній вигляд та корисні властивості к...
Кажуть, що «спочатку їмо очима». І справді, колір їжі та/або напоїв може мати визначальний вплив на те, що ми обираємо споживати. Тож які кольорові тренди за очікуваннями аналітиків та експертів ринку розпалять апетит споживача у 2024 році? В даній публікації охарактеризуємо як змінюються колірні тенденції у поточному році та визначимо фактори...
Кондитерська справа постійно розвивається та удосконалюється, слідуючи новітнім напрямам та течіям у сфері харчування. Визначальними факторами останніх років є: зміщення акцентів у бік покращення якості десертів, інновації у форматі подачі (презентації), зростання потреби споживачів у здоровому харчуванні, зниження вмісту цукру та калорійност...
L'École Valrhona Brooklyn – це школа кулінарного мистецтва у Брукліні, яка є частиною мережі Valrhona Chocolate, відомого виробника шоколаду з Франції. У ній пропонуються різноманітні курси та майстер-класи з кондитерської справи та інших кулінарних навичок, де учасники можуть вивчити різні техніки та отримати досвід від професіоналів галузі. L'Éco...