Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна
Шоколадна індустрія постійно розвивається. Технологи та майстри шоколадної справи постійно працюють над покращенням та удосконаленням технології виробництва шоколадної продукції. Останні дослідження у цьому напрямку стосуються впровадження інноваційних технологій через комплексне (цілісне) використання какао-бобів у шоколадному виробництві. Загалом...
Ціни на шоколад та вироби з нього мають стійку тенденцію до зростання. Це в першу чергу слід пов’язати із світовим зростанням цін на какао-боби. Більшість експертів стверджують, що подібні тенденції загрожують світовій кондитерській індустрії дефіцитом сировини та неухильним зростанням цін на продукцію, що містить какао-сировину. Так, Олександр Бал...
 Великдень є, мабуть, одним із найбільших і, що важливо, найсмачніших свят в культурі нашої країни. Напередодні Великодніх свят ми вирішили з’ясувати, якими саме солодощами кондитерський світ дивуватиме у цьому році. Як стверджують відомі кондитери та експерти кондитерської справи, у 2024 році великодні солодощі можуть вражати своєю креативніс...
Популярність синього кольору в кондитерському виробництві Дослідження показують, що для досягнення яскравих і стійких відтінків поза межами Європи виробники використовують кольорові добавки, такі як Brilliant Blue FCF (Blue 1) – штучний барвник, виготовлений на масляній основі. Однак через зростаюче глобальне занепокоєння щодо потенційного впливу ...
Великодня випічка, а саме Паски – це традиція, яку український народ плекає з давніх-давен. Вона передається, як щось сокровенне, з покоління в покоління і не втрачає актуальності століттями. Традиція випікання пасок сягає ще язичницьких часів. Тоді їх готували несолодкими, а прикрашали фігурками з тіста. Наші пращурі прикрашали паски хрестами, як...
Ліофілізація або сублімація – це процес консервації при якому продукт заморожується, а потім піддається вакуумному випаровуванню води зі стану льоду безпосередньо в газоподібний стан. Ліофілізаційне сушіння забезпечує видалення води із продуктів харчування, надаючи їм висушеної форми. При цьому зберігаються зовнішній вигляд та корисні властивості к...