Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна
У 2024 році смакові тенденції в кондитерських виробах демонструють цікаве поєднання традиційних вподобань та інноваційних підходів. У цій публікації ми презентуємо найбільш цікаві смакові профілі, які відображають тенденції розвитку кондитерської індустрії та захоплюють кондитерський світ. Інновації смакових трендів багатогранні – від «швейцарських...
Розкішні, крафтові та якісні колекції кондитерських виробів приваблюють покупців, котрі акцентують увагу на унікальності та преміальності. Саме такі тренди формують солодкий ринок майбутнього. І незалежно від того придбані солодощі в подарунок, або для себе, популярною залишається тенденція зростання преміальності та акцент на якості. Це стосується...
Біотехнологічна компанія Circe створила какао-масло з викидів парникових газів і мікроорганізмів. Звучить як наукова фантастика, але один біотехнологічний стартап почав перетворювати промислові викиди на кондитерські інгредієнти, такі як какао-масло. Як вченим вдалось досягти цього дізнаємось в нашій публікації. Американський біотехнологічний стар...
Фруктові та ягідні пюре – є одним із важливих інгредієнтів, що використовується в кондитерській справі. Їх популярність обумовлена різноманітністю видів пюре, насиченістю смаків, безпековими характеристиками, широкими можливостями використання, а також високим вмістом корисних речовин та мікроелементів. У даній публікації спробуємо розібратися які ...
Стрімке зростання цін на какао-боби, посилення законодавчих вимог у сфері вирубки лісів приводить до зростання цін на какао-боби, що загрожує дефіцитом сировини у світовій кондитерській індустрії. Окрім того, дестабілізація світового ринку какао викликана несприятливими погодними умовами, що привело до дефіциту какао-сировини у Західній Африці, де ...
Шоколадна індустрія постійно розвивається. Технологи та майстри шоколадної справи постійно працюють над покращенням та удосконаленням технології виробництва шоколадної продукції. Останні дослідження у цьому напрямку стосуються впровадження інноваційних технологій через комплексне (цілісне) використання какао-бобів у шоколадному виробництві. Загалом...