Блог
ЧОМУ БІЛИЙ ШОКОЛАД ВИКЛИКАЄ СУПЕРЕЧКИ?
Так, самий солодкий і смачний вид шоколаду часто стає предметом бурхливих суперечок. Хоча, це звучить, як тривіальна суперечка між шоколадними снобами, дискусія навколо білого шоколаду є досить інтригуючою, вона стосується законодавства, смаку, здоров’я та прозорості. Ви будете здивовані тим, скільки разів пи...
Какао - їжа богів, і ваніль, друга найдорожча пряність у світі, безсумнівно, є володарями солодкої індустрії. Ось чому їх часто поєднують, щоб отримати квінтесенцію смаку.
У 99% випадків там, де є какао, ви також знайдете ваніль: у шоколадних кувертюрах, у порошках з гарячого шоколаду, сумішах для шоколадних тістечок, шоколадних плитках, шоколадни...
Знання різних типів існуючих харчових волокон, дозволяє нам створювати найкращі кондитерські вироби, поєднуючи найкращий смак і текстуру. Фібри, безсумнівно, є одним із найбільш інноваційних варіантів, коли йдеться про пошук гастрономічних рішень для приготування сучасних рецептів. Знання різних типів харчових волокон, які існують, дозволяє...
Демієн Вейгер є самоучкою та є одним із еталонів кондитерської справи Великобританії завдяки своїй креативності та таланту. У жовтні 2019 року він випустив свою першу книгу «Їстівне мистецтво», а в 2021 році — «Знищити цвіль». Випуск його третьої книги «Какао» вже доступний для попереднього замовлення в книжковому онлайн-магазині Books For Ch...
У 1946 році Андре Понтьє та його дружина заснували свій бізнес із торгівлі свіжими фруктами. Паралельно інвестуючи у землю та садячи яблуні, шовковицю та малину. У власності родини тоді було до 80 гектарів яблунь, які вони тримали багато років.1980 рік - Людина землі, Андре Понтьє використовує місцеве багатство - каштани. Він винайшов новий процес ...
Бджоли, які нагадують нам про необхідність дбати про планету, ефектні квіткові букети, чарівні капелюхи, чудеса світу… 2023 не став виключенням та демонструє нам, що Великдень – один з найкреативніших періодів для кондитерів із всього світу.
Нижче ми ділимося дев’ятьма мистецькими шоколадними яйцями, створеними для дуже весняного Вел...