Блог
Какао - їжа богів, і ваніль, друга найдорожча пряність у світі, безсумнівно, є володарями солодкої індустрії. Ось чому їх часто поєднують, щоб отримати квінтесенцію смаку.
У 99% випадків там, де є какао, ви також знайдете ваніль: у шоколадних кувертюрах, у порошках з гарячого шоколаду, сумішах для шоколадних тістечок, шоколадних плитках, шоколадни...
Знання різних типів існуючих харчових волокон, дозволяє нам створювати найкращі кондитерські вироби, поєднуючи найкращий смак і текстуру. Фібри, безсумнівно, є одним із найбільш інноваційних варіантів, коли йдеться про пошук гастрономічних рішень для приготування сучасних рецептів. Знання різних типів харчових волокон, які існують, дозволяє...
Демієн Вейгер є самоучкою та є одним із еталонів кондитерської справи Великобританії завдяки своїй креативності та таланту. У жовтні 2019 року він випустив свою першу книгу «Їстівне мистецтво», а в 2021 році — «Знищити цвіль». Випуск його третьої книги «Какао» вже доступний для попереднього замовлення в книжковому онлайн-магазині Books For Ch...
У 1946 році Андре Понтьє та його дружина заснували свій бізнес із торгівлі свіжими фруктами. Паралельно інвестуючи у землю та садячи яблуні, шовковицю та малину. У власності родини тоді було до 80 гектарів яблунь, які вони тримали багато років.1980 рік - Людина землі, Андре Понтьє використовує місцеве багатство - каштани. Він винайшов новий процес ...
Бджоли, які нагадують нам про необхідність дбати про планету, ефектні квіткові букети, чарівні капелюхи, чудеса світу… 2023 не став виключенням та демонструє нам, що Великдень – один з найкреативніших періодів для кондитерів із всього світу.
Нижче ми ділимося дев’ятьма мистецькими шоколадними яйцями, створеними для дуже весняного Вел...
Ностальгія за новим
Ніщо не зрівняється зі спогадом про наші улюблені дитячі страви, з тим почуттям знайомства та близькості.
Сьогодні споживачі фактично шукають знайомі страви,
що поєднуються з новими смаками та розроблені з унікальним і сучасним підходом.
У 2023 році спостерігається тенденція повернення до класичних ласощів, але з но...