Блог
Клієнти обирають та відвідують кав'ярню, ресторанчик, кафе чи кондитерську вперше з різних причин: зручне розташування, акція, рекомендації знайомих чи друзів. Але повернутися вдруге їх змушує гостинність закладу, якість обслуговування, смак напоїв і страв, а також турбота, яку він відчуває у закладі. Саме набір цих характеристик, створює унік...
У світі продуктів харчування та напоїв, що постійно розвивається, пропонувати щось унікальне та захоплююче своїм клієнтам має вирішальне значення для досягнення успіху. Ідеально підходять для барів, ресторанів і готелів, порції фруктового пюре піднімуть ваші десерти та напої на нову висоту. Приєднуйтесь до нас, коли ми досліджуємо о...
Ринки були сформовані переважною темою невизначеності та занепокоєння - війною, пандемією, інфляцією цін і зростаючим тиском на продовольчі системи - в результаті чого споживачі більше зосереджуються на захисті свого фізичного та емоційного благополуччя. Для брендів надзвичайно важливо передбачати й випереджати ключові тенденції, які формуватимуть ...
Ходячи в супермаркеті, все більше споживачів вимагають, щоб їхній шоколад був органічним .
У 2022 році світовий ринок органічного шоколаду оцінювався в 0,55 мільярда доларів США, і очікується, що він буде зростати в середньому на 6,8% до 2028 року .
Але чи знають любителі шоколаду, що означає органічне землеробство для фермерів на іншому кінці св...
З огляду на не просту ситацію на ринку какао-продуктів ми спробували підготувати для вас матеріал, який дасть відповіді на питаня, які турбують багатьох кондитерів - що буде з какао? Чи буде ще здорожчання?
Дослідження ICCO показали, що ціни на шоколад зросли на 14% за останній рік, і деякі аналітики прогнозують, що вони будуть зростати ідалі чер...
Випускаючи кувертюр Oqo 73% , Valrhona хоче повернутися до основ, використовуючи дуже короткий список інгредієнтів: цілі неочищені боби, масло какао та нерафінований буряковий цукор.
Oqo виникає в результаті виробничого процесу, спрямованого на повернення до витоків какао. Боби обсмажують, а потім «грубо» подрібнюють разом...