Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна
Біотехнологічна компанія Circe створила какао-масло з викидів парникових газів і мікроорганізмів. Звучить як наукова фантастика, але один біотехнологічний стартап почав перетворювати промислові викиди на кондитерські інгредієнти, такі як какао-масло. Як вченим вдалось досягти цього дізнаємось в нашій публікації. Американський біотехнологічний стар...
Фруктові та ягідні пюре – є одним із важливих інгредієнтів, що використовується в кондитерській справі. Їх популярність обумовлена різноманітністю видів пюре, насиченістю смаків, безпековими характеристиками, широкими можливостями використання, а також високим вмістом корисних речовин та мікроелементів. У даній публікації спробуємо розібратися які ...
Стрімке зростання цін на какао-боби, посилення законодавчих вимог у сфері вирубки лісів приводить до зростання цін на какао-боби, що загрожує дефіцитом сировини у світовій кондитерській індустрії. Окрім того, дестабілізація світового ринку какао викликана несприятливими погодними умовами, що привело до дефіциту какао-сировини у Західній Африці, де ...
Шоколадна індустрія постійно розвивається. Технологи та майстри шоколадної справи постійно працюють над покращенням та удосконаленням технології виробництва шоколадної продукції. Останні дослідження у цьому напрямку стосуються впровадження інноваційних технологій через комплексне (цілісне) використання какао-бобів у шоколадному виробництві. Загалом...
Ціни на шоколад та вироби з нього мають стійку тенденцію до зростання. Це в першу чергу слід пов’язати із світовим зростанням цін на какао-боби. Більшість експертів стверджують, що подібні тенденції загрожують світовій кондитерській індустрії дефіцитом сировини та неухильним зростанням цін на продукцію, що містить какао-сировину. Так, Олександр Бал...
 Великдень є, мабуть, одним із найбільших і, що важливо, найсмачніших свят в культурі нашої країни. Напередодні Великодніх свят ми вирішили з’ясувати, якими саме солодощами кондитерський світ дивуватиме у цьому році. Як стверджують відомі кондитери та експерти кондитерської справи, у 2024 році великодні солодощі можуть вражати своєю креативніс...