Блог
Ходячи в супермаркеті, все більше споживачів вимагають, щоб їхній шоколад був органічним .
У 2022 році світовий ринок органічного шоколаду оцінювався в 0,55 мільярда доларів США, і очікується, що він буде зростати в середньому на 6,8% до 2028 року .
Але чи знають любителі шоколаду, що означає органічне землеробство для фермерів на іншому кінці св...
З огляду на не просту ситацію на ринку какао-продуктів ми спробували підготувати для вас матеріал, який дасть відповіді на питаня, які турбують багатьох кондитерів - що буде з какао? Чи буде ще здорожчання?
Дослідження ICCO показали, що ціни на шоколад зросли на 14% за останній рік, і деякі аналітики прогнозують, що вони будуть зростати ідалі чер...
Випускаючи кувертюр Oqo 73% , Valrhona хоче повернутися до основ, використовуючи дуже короткий список інгредієнтів: цілі неочищені боби, масло какао та нерафінований буряковий цукор.
Oqo виникає в результаті виробничого процесу, спрямованого на повернення до витоків какао. Боби обсмажують, а потім «грубо» подрібнюють разом...
Світ із подивом і деякими занепокоєнням спостерігає за появою явища, відомого як штучний інтелект (ШІ). Ми вже не говоримо про наукову фантастику чи футуристичні лабораторії, а про реальність, яка стрімко вкрадається в наше життя і вже присутня, наприклад, у кількох мобільних додатках у наших кишенях. І це лише початок. Дінара Касько...
«Чорний шоколад надто гіркий на смак!»
«Чорний шоколад не повинен гірчити!»
Технічно обидва твердження неправильні. Чорний шоколад не повинен мати неприємної гіркоти, але це точно гірка їжа.Багато любителів шоколаду не знають, що в чорному шоколаді є 2 види гіркоти: хороша, яка сприяє його приємній інтенсивності, і погана, яка викликає відчуття п...
В процесі неправильного зберігання або транспортування шоколаду, проходять фізіко-хімічні процеси, які в подальшому можуть впливати на вигляд продукту.
Ми можемо виявити такі ознаки як:
«Жирове посивіння» - це коли жир, а саме масло какао, яке міститься в натуральному шоколаді, виходить назовні та кристалізується утворюючи жиро...