Блог
Світ із подивом і деякими занепокоєнням спостерігає за появою явища, відомого як штучний інтелект (ШІ). Ми вже не говоримо про наукову фантастику чи футуристичні лабораторії, а про реальність, яка стрімко вкрадається в наше життя і вже присутня, наприклад, у кількох мобільних додатках у наших кишенях. І це лише початок. Дінара Касько...
«Чорний шоколад надто гіркий на смак!»
«Чорний шоколад не повинен гірчити!»
Технічно обидва твердження неправильні. Чорний шоколад не повинен мати неприємної гіркоти, але це точно гірка їжа.Багато любителів шоколаду не знають, що в чорному шоколаді є 2 види гіркоти: хороша, яка сприяє його приємній інтенсивності, і погана, яка викликає відчуття п...
В процесі неправильного зберігання або транспортування шоколаду, проходять фізіко-хімічні процеси, які в подальшому можуть впливати на вигляд продукту.
Ми можемо виявити такі ознаки як:
«Жирове посивіння» - це коли жир, а саме масло какао, яке міститься в натуральному шоколаді, виходить назовні та кристалізується утворюючи жиро...
ЧОМУ БІЛИЙ ШОКОЛАД ВИКЛИКАЄ СУПЕРЕЧКИ?
Так, самий солодкий і смачний вид шоколаду часто стає предметом бурхливих суперечок. Хоча, це звучить, як тривіальна суперечка між шоколадними снобами, дискусія навколо білого шоколаду є досить інтригуючою, вона стосується законодавства, смаку, здоров’я та прозорості. Ви будете здивовані тим, скільки разів пи...
Какао - їжа богів, і ваніль, друга найдорожча пряність у світі, безсумнівно, є володарями солодкої індустрії. Ось чому їх часто поєднують, щоб отримати квінтесенцію смаку.
У 99% випадків там, де є какао, ви також знайдете ваніль: у шоколадних кувертюрах, у порошках з гарячого шоколаду, сумішах для шоколадних тістечок, шоколадних плитках, шоколадни...
Знання різних типів існуючих харчових волокон, дозволяє нам створювати найкращі кондитерські вироби, поєднуючи найкращий смак і текстуру. Фібри, безсумнівно, є одним із найбільш інноваційних варіантів, коли йдеться про пошук гастрономічних рішень для приготування сучасних рецептів. Знання різних типів харчових волокон, які існують, дозволяє...