L'École Valrhona Brooklyn – це школа кулінарного мистецтва у Брукліні, яка є частиною мережі Valrhona Chocolate, відомого виробника шоколаду з Франції. У ній пропонуються різноманітні курси та майстер-класи з кондитерської справи та інших кулінарних навичок, де учасники можуть вивчити різні техніки та отримати досвід від професіоналів галузі. L'École Valrhona Brooklyn щорічно збирає видатних шеф-кондитерів, щоб проводити практичні заняття, відточувати та розвивати майстерність в шоколадній та кондитерській сферах
На початку 2024 року відбулось щорічне навчання L'École Valrhona Brooklyn. Майстер-класи включали навчання за наступними напрямками:
1. шеф-кондитер Ромен Гжельчик та Люк Фрост, інструктор Valrhona Pastry Chef у Північній Європі – виготовлення шоколадних цукерок та кондитерських виробів за технологією One Shot;
2. MOF Девід Бріан і Маріо Бачеріні, шеф-кондитер Valrhona North America, поділився своїм кондитерським досвідом виготовлення солодощів New Style (заняття проводитились іспанською мовою);
3. шеф-кухарі Valrhona Сандра Орнелас (Іспанія) і Сара Тіббетс (США) зосередились на альтернативних десертах на тарілках, зокрема безмолочних та безглютенових десертах. Майстри кулінарної справи занурились у світ альтернативних десертів, від безмолочних до безглютенових рецептів, які відповідають сучасним дієтичним тенденціям. Майстри Valrhona збагатили знання та навички учасників L'École Valrhona Brooklyn у сфері альтернативного та функціонального харчування, розповіли та продемонстрували інноваційні технології приготування десертів, які відповідають споживчим тенденціям сьогодення.
Окрім того, Анжела Бора, головний шоколатьє Kreuther Hand-crafted Chocolates в рамках класу «Сучасні техніки шоколаду» розповіла про методи зі створення глазурованих, формованих бонбонів і батончиків. Джонатан Перейра, шеф-кондитер Mandarin Oriental New York City. Шеф-кухар Перейра навчив учасників основам класичної французької випічки.
Із шеф-кондитером/власником Tout Chocolat (República del Cacao) Луїсом Робледо учасники школи змогли відправитись у кулінарну подорож Мексикою та Латинською Америкою, щоб дослідити різноманітні смаки країн. В основі створення випічки, кондитерських виробів та шоколадних бонбонів від Луїса Робледо шоколад República del Cacao.
У 2024 році до L'École Valrhona Brooklyn були запрошені найбільш видатні шеф-кухарі, які викладають у школі кулінарного мистецтва Valrhona. Учасники отримали додаткові знання та навички від професіоналів галузі, а також дізналися про нові тенденції та інновації у світі кондитерського мистецтва.