Чорний шоколад Itakuja 55% Valrhona - моносортовий, теруарний шоколад, виготовлений на основі какао-бобів із Бразилії. Подвійна ферментація виключно бразильських какао-бобів за допомогою пюре маракуї створює неймовірне поєднання фруктових нот та інтенсивного шоколадного смаку. Itakuja від Valrhona підходить для виробництва шоколадних плиток, цукерок, батончиків, покриттів, декорування кондитерських виробів. Його можна використовувати у виробництві кремів, мусів, ганашу, сорбетів та морозива, додавати до випічки та інших десертів. Шоколад Itakuja створює ідеальні композиції із бананом, манго, горіхом пекан, фісташкою, кокосовим молоком.
Склад: цукор, бразильські какао-боби, ферментовані з фруктами маракуї, какао-масло, емульгатор (соняшниковий лецитин), натуральна ваніль - екстракт.
Виробник: Valrhona SAS (Франція).
Пакування: металізований пакет 3 кг.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16-18°С та відносній вологості до 65% в герметично закритій упаковці.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 14 місяців з дати виробництва.