Proespuma Hot Sosa - професійний порошкоподібний аератор для створення гарячої піни. Підходить для використання з будь-якими рідинами, термостійкий, піддається заморожуванню. Для оптимального використання Proespuma Hot Sosa рекомендується змішувати його з рідинами при нагріванні. Proespuma Hot Sosa здатний повертатися до початкового стану після його активації та зміни температури. Він створений на основі яєчного білка, проте дає на 25% більше піни, ніж свіжий яєчний білок.. Текстурний агент використовується в кулінарії та кондитерській справі для приготування мигдального печива, зефіру, безе, суфле і мусів. Дає можливість декорувати як гарячі, так і холодні страви.
Склад: порошок з яєчного білка.
Рекомендоване дозування: 50-100 г/кг.
Особливі характеристики: Proespuma Cold Sosa сертифіковано як кошерний продукт, підходить для приготування веганських, вегетаріанських, халяльних страв.
Виробник: Sosa Ingredients (Іспанія).
Пакування: пластикова банка 500 г.
Умови зберігання: зберігати в щільно-закритій упаковці (тарі), в прохолодному і сухому місці при температурі 5-25°С, уникаючи потрапляння прямого сонячного світла. Зберігати цілісність пакування.
Термін зберігання: рекомендовано використати (вжити) впродовж 36 місяців з дати виробництва, за умови дотримання вищевказаних умов зберігання.