Макарон з червоним перцем та пармезаном
Інгредієнти:
На 20 макаронс
40 апельсинових кришечек макарон Masdeu
Ганаш з червоного перцю:
- 50 г пюре червоного перцю Ponthier
- 5 г декстрози Cacao mil
- 80 г білого шоколаду NatraCacao
- 3 г желатину (+18 г води)
- 25 г вершкового масла 82%
- 1 г Сіль копчена
- 2 г Пудра пармезану Sosa
- Свіжа зелень або мікрогрін
Приготування:
Змішайте пюре червоного перцю з Декстрозою, перемішавши та трішки підігрійте та змішайте з розтопленим шоколадом. Додайте розтоплений желатин, далі масло, сіль та пудру та перемішайте погружним блендером. Накриваємо в контакт з поверхнею та стабілізуємо.
Збірка:
Наповніть макарони ганашем з червоного перцю.Накрийте їх другою частинкою макарон і дайте настоятись в холодильнику або заморозьте продукт. Перед вживанням дефростуйте.Перед подачею можемо прикрасити мікрозеленью.
Макарони з оливковою олією та ваніллю
Інгредієнти:
На 20 макаронс
- 40 натуральних кришoк макарон Masdeu
- 20 г волостійкі кріспи Sosa (манго, малина або йогурт)
- 20 г подрібнених оливок
Оливкова олія і ванільний ганаш
- 40 мл вершкі 30%
- 100 г білого шоколаду Natra Cacao
- 5 г ванільна паста Sosa
- 60 мл оливкової олії першого віджиму
Приготування:
Закип'ятіть вершки з ваніллю. Вилийте на шоколад, перемішайте та поступово додайте оливкову олію та емульгувати блендером. Наркиваємо в контакт з поверхнею та залишаємо в холодильнику.
Збірка:
Відсадити на макарон ганаш, додатково додайте Кріспи та подрібнені оливки, накрийте іншою кришечкою. Дати настоятись в холодильнику або заморозити - куштуйте після дефростації.
Мохіто Макарон:
Використовуємо Фісташковий макарон Masdeu
Інгредієнти:
На 20 макаронс
40 фісташкових макаронів Masdeu
Мохіто ганаш:
- 40 мл вершків 30%
- 8 г свіжої м'яти
- 160 г білого шоколадуNatra Cacao
- 25 пюре судачі Crops
- 5 мл білого рому
- 8 г трималін Sosa
Приготування:
Закип'ятіть вершки з інвертованим цукром. Розтопіть шоколад і додайте вершки. Дайте охолонути і додайте пюре суачі, ром і м’яту. Зробіть емульсію та емульгуйте блендером.
Збірка
Відсатити ганаш на макарон.
Накрийте іншою кришкою. Дати настоятись в холодильнику або заморозити - куштуйте після дефростації.
Макарон 70 мм:
Інгредієнти:
На 4 макарон:
- 8 натуральних кришек макарон Masdeu
Крем з новорічними спеціями:
- 120 г білого шоколаду Natra Cacao
- 70 г горіхового праліне Luis Cremades
- 10 г суміш для імбірного печива
- 60 г горіхової пасти Sosa
- 34 г вершкового масла 82%
- 1 г морскої солі
- 1 г цедри мандарина
Приготування:
- Змішайте горіхове праліне з сумішшю для імбирного печива, додайте горіхову пасту та розтоплений білий шоколад.
- Додайте розм’якшене масло, сіль і натерту цедру мандарину.Перемішайте погружним блендером.
Збірка:
Відсадити крем зі спеціями на макарон та накрити кришкою іншою. Дати настоятись в холодильнику або заморозити - куштуйте після дефростації.
**Суміш для печива можемо приготувати самі у вигляді міксу спецій, а саме кориці, імбир, аніс та яка вам буде смакувати.