Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна

Макарон з червоним перцем та пармезаном

Інгредієнти:Masdau5484.jpg

На 20 макаронс

40 апельсинових кришечек макарон Masdeu

Ганаш з червоного перцю:

  • 50 г пюре червоного перцю Ponthier
  • 5 г декстрози Cacao mil
  • 80 г білого шоколаду NatraCacao
  • 3 г желатину (+18 г води)
  • 25 г вершкового масла 82%
  • 1 г Сіль копчена
  • 2 г Пудра пармезану Sosa
  • Свіжа зелень або мікрогрін

Приготування:

Змішайте пюре  червоного перцю з Декстрозою, перемішавши та трішки підігрійте та змішайте з розтопленим шоколадом. Додайте розтоплений желатин, далі масло, сіль та пудру та перемішайте погружним блендером. Накриваємо в контакт з поверхнею та стабілізуємо.

Збірка:

Наповніть макарони ганашем з червоного перцю.Накрийте їх другою частинкою макарон і дайте настоятись в холодильнику або заморозьте продукт. Перед вживанням дефростуйте.Перед подачею можемо прикрасити мікрозеленью. 

Макарони з оливковою олією та ваніллю

Інгредієнти:

На 20 макаронс

  • 40 натуральних кришoк макарон Masdeu
  • 20 г волостійкі кріспи Sosa (манго, малина або йогурт)
  • 20 г подрібнених оливок 

Оливкова олія і ванільний ганаш

  • 40 мл вершкі 30%
  • 100 г білого шоколаду Natra Cacao
  • 5 г ванільна паста Sosa
  • 60 мл оливкової олії першого віджиму

Приготування:

Закип'ятіть вершки з ваніллю. Вилийте на шоколад, перемішайте та поступово додайте оливкову олію та емульгувати блендером. Наркиваємо в контакт з поверхнею та залишаємо в холодильнику.

Збірка:

Відсадити на макарон ганаш, додатково додайте Кріспи та подрібнені оливки, накрийте іншою кришечкою. Дати настоятись в холодильнику або заморозити -  куштуйте після дефростації. 

 

Мохіто Макарон:

Masdau5477.jpgВикористовуємо Фісташковий макарон Masdeu

Інгредієнти:

На 20 макаронс

40 фісташкових макаронів Masdeu

Мохіто ганаш:

  • 40 мл вершків 30% 
  • 8 г свіжої м'яти
  • 160 г білого шоколадуNatra Cacao
  • 25 пюре судачі Crops
  • 5 мл білого рому
  • 8 г трималін Sosa

Приготування:

Закип'ятіть вершки з інвертованим цукром. Розтопіть шоколад і додайте вершки. Дайте охолонути і додайте пюре суачі, ром і м’яту. Зробіть емульсію та емульгуйте блендером.

Збірка

Відсатити ганаш на макарон.

Накрийте іншою кришкою.  Дати настоятись в холодильнику або заморозити -  куштуйте після дефростації. 

 

Макарон 70 мм:

Інгредієнти:

На 4 макарон:

  • 8 натуральних кришек макарон MasdeuMasdau5461

Крем з новорічними спеціями:

  • 120 г білого шоколаду Natra Cacao
  • 70 г горіхового праліне Luis Cremades
  • 10 г суміш для імбірного печива 
  • 60 г горіхової пасти Sosa
  • 34 г вершкового масла 82%
  • 1 г морскої солі
  • 1 г цедри мандарина

Приготування:

  • Змішайте горіхове праліне з сумішшю для імбирного печива, додайте горіхову пасту та розтоплений білий шоколад.
  • Додайте розм’якшене масло, сіль і натерту цедру мандарину.Перемішайте погружним блендером.

Збірка:

Відсадити крем зі спеціями на макарон та накрити кришкою іншою. Дати настоятись в холодильнику або заморозити - куштуйте після дефростації. 

**Суміш для печива можемо приготувати самі у вигляді міксу спецій, а саме кориці, імбир, аніс та яка вам буде смакувати.