Какао-порошок Granada із вмістом какао-масла 20-22% - натуральний неалкалізований какао-порошок, що має найвищу кислотність серед усіх інших какао-порошків. Ідеальний для приготування гарячого шоколаду, какао-напоїв. Какао-порошок Granada відкриває абсолютно нову нішу смаків та ароматів для поціновувачів шоколадних напоїв. Окрім того, какао-порошок від ТМ Cacaomill підходить для виробництва шоколадних виробів, начинок, ганашу, кремів, декорування кондитерських виробів, приготування шоколадного печива брауні, орео, шоколадних трюфелів та багато іншого.
Особливі характеристики: 100% натуральне походження, підходить для веганів та вегетаріанців. Не містить ароматизаторів, барвників та консервантів. Без ГМО.
Рекомендоване дозування: відповідно до рецептури.
Країна походження сировини: Іспанія (Natra Cacao) .
Зафасовано: ТОВ «Какаоміл» (Україна).
Пакування: металізований пакет 1 кг.
Умови зберігання: зберігати в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і сторонніх запахів при температурі від +18°С до +22°С та відносній вологості не більше 50%.
Термін придатності: 24 місяці з дати виробництва за умов дотримання умов зберігання.