Порошок кокосового молока Sosa - кокосове молоко в сухому вигляді від компанії Sosa ingredients. Продукт у своєму складі містить 83% кокосового молока. Його використовують у хлібопекарських виробах, кремах і начинках, соусах, супах тощо. Додають у молочні коктейлі, каву, гарячий шоколад. Кокосове молоко у порошку має широкий спектр використання, зокрема:
- на його основі можна приготувати Bean-to-bar шоколад (від какао боба до плитки шоколаду дозування 5-10%);
- у виробництві морозива та сорбетів (дозування 10-20%);
- у приготуванні шоколадного ганашу на основі білого шоколаду (дозування 5-10%);
- для виробництва різних видів драже (слугує як обсиппка);
- використання в молочних коктейлях та лимонадах (дозування 5-10%);
- в якості барвника з присмаком кокосу - Taste Color (дозування 1-5%).
Особливі характеристики: натуральний продукт, виготовлений без застосування штучних консервантів та/або барвників.
Рекомендовене дозування: бісквітні вироби: 200 г/кг; круасани: 80 г/кг; макаронс: 20 г/кг; королівська глазур: 160 г/кг; покриття: 200 г/кг + 100 г/кг какао-масла; морозиво: 100 г/кг; кондитерський крем: 100 г/кг.
Виробник: Sosa Ingredients (Іспанія).
Пакування: пластикова банка 400 г.
Умови зберігання: зберігати в сухому, прохолодному місці, захищеному від впливу прямого сонячного світла та відносній вологості не більше 75%. Щільно закривати упаковку після використання.
Термін зберігання: рекомендовано вжити впродовж 12 місяців з дати виробництва.