Хрусткі бісквітні кульки у білому шоколаді Dulcey 35% – бісквіт у ніжному білому шоколаді Dulcey 35% від Valrhona. Поєднання ніжності білого шоколаду та хрусткого бісквіту створює унікальну комбінацію смаків і текстури. Хрустке печиво підкреслює смак шоколаду і створює чудовий контраст між насиченим оксамитовим білим шоколадом і хрустким бісквітом. Кульки глазуровані білим шоколадом Dulcey 35% від Valrhona можна використовувати для декорування десертів, тортів, макаронс, донатсів, маффінів, печива, різноманітних тістечок, морозива та інших кондитерських виробів. Хрусткі кульки Valrhona у білому шоколаді мають глянцеву поверхню, ідеальну форму та чудовий смак, вони надають вишуканого вигляду готовим виробам, підходять, як для домашнього, так і професійного використання.
Склад: цукор – 28,5%, пшеничне борошно – 12,5%, крохмаль, сіль, какао-масло – 34%, сухе молоко знежирене – 28,8%, емульгатор – 0,6%, мальтодекстрин – 0,32 %, натуральний екстракт ванілі – 0,16%
Виробник: Valrhona SAS (Франція)
Пакування: пакет Zip-lock 250 г.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 16-18°С і відносній вологості до 65% в герметичній упаковці.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 14 місяців з дати виробництва.