Vegan Mousse Gelatine SOSA - желюючий агент, суміш тапіокового крохмалю та агар-агару. Розроблений спеціально для желювання веганських фруктових і цитрусових мусі, при прготуванні десертів та тортів. Vegan Mousse Gelatine SOSA працює за низьких температур, гелеутворення при 32-40°С. Продукт стійкий до замерзання. Для активації Vegan Mousse потрібно довести до температури 90-100 С і після чого охолодити і вже коли напівфабрикат досягде 40 С буде видно желеутворення. Vegan Mousse Gelatine SOSA - гідроколоїдний продукт, його можна використовувати при широкому спектрі рН. Vegan Mousse Gelatine рекомендується наносити на водну частину рецепту.
Особливі характеристики: «Vegan Mousse Gelatine» SOSA має повністю рослинне походження, підходить для приготування веганських, вегетаріанських страв.
Рекомендоване дозування: від 1,5% до 2,5%
Виробник: Sosa Ingredients (Іспанія).
Пакування: пластикова банка 500 г.
Умови зберігання: зберігати в щільно-закритій упаковці (тарі), в прохолодному і сухому місці при температурі 5-25°С, уникаючи потрапляння прямого сонячного світла. Зберігати цілісність пакування.
Термін зберігання: рекомендовано використати (вжити) впродовж 36 місяців з дати виробництва, за умови дотримання вищевказаних умов зберігання.