Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна

Молочний протеїн Milk protein powder Sosa 300 г

Отримати консультацію
  • Бренд: Sosa Ingredients
  • Вага (кг): 0,3
  • Особливості: Натуральний
Опис товару
Текстурний агент Milk protein powder Sosa - це високоякісний концентрований молочний протеїн із нейтральним смаком, який широко використовується у професійній гастрономії та кондитерській справі для покращення структури, стабільності та харчової цінності продуктів. Сухий молочний протеїн ідеально підходить для ганашу усіх видів, забезпечуючи стабільну кремову текстуру. Може використовуватись мусах і кремах, де вершки або молочні продукти замінюються водою.

Тип продукту: натуральний емульгатор.

Застосування: муси, креми, суфле, безе, стабілізація спінених емульсій, десерти з високим вмістом білка, дієтичні продукти (кето, low carb), протеїнові батончики, морозиво, смузі.

Особливі характеристики: надає об’єм, стабільність і еластичність текстурам. Допомагає створювати повітряні муси, спінені емульсії, ізоляційні прошарки. Працює як структуроутворювач у безе, меренгах, суфле. Має нейтральний смак, легко поєднується з будь-якими інгредієнтами

Рекомендоване дозування: 5-20 г на л.

Виробник: Sosa Ingredients (Іспанія).

Пакування: пластикова банка 300 г.

Умови зберігання: зберігати в щільно-закритій упаковці (тарі), в прохолодному і сухому місці при температурі 5-25°С, уникаючи потрапляння прямого сонячного світла. Зберігати цілісність пакування.

Термін зберігання: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва, за умови дотримання умов зберігання.