Текстурний агент Milk protein powder Sosa - це високоякісний концентрований молочний протеїн із нейтральним смаком, який широко використовується у професійній гастрономії та кондитерській справі для покращення структури, стабільності та харчової цінності продуктів. Сухий молочний протеїн ідеально підходить для ганашу усіх видів, забезпечуючи стабільну кремову текстуру. Може використовуватись мусах і кремах, де вершки або молочні продукти замінюються водою.
Тип продукту: натуральний емульгатор.
Застосування: муси, креми, суфле, безе, стабілізація спінених емульсій, десерти з високим вмістом білка, дієтичні продукти (кето, low carb), протеїнові батончики, морозиво, смузі.
Особливі характеристики: надає об’єм, стабільність і еластичність текстурам. Допомагає створювати повітряні муси, спінені емульсії, ізоляційні прошарки. Працює як структуроутворювач у безе, меренгах, суфле. Має нейтральний смак, легко поєднується з будь-якими інгредієнтами
Рекомендоване дозування: 5-20 г на л.
Виробник: Sosa Ingredients (Іспанія).
Пакування: пластикова банка 300 г.
Умови зберігання: зберігати в щільно-закритій упаковці (тарі), в прохолодному і сухому місці при температурі 5-25°С, уникаючи потрапляння прямого сонячного світла. Зберігати цілісність пакування.
Термін зберігання: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва, за умови дотримання умов зберігання.