Білий шоколад Blond Natra Cacao 32% - професійний шоколад має збалансований карамельний смак та аромат. Відсотковий вміст натурального какао-масла - 32%. Шоколад відрізняється помірною солодкістю та вишуканим молочним смаком. Білий шоколад Natra Cacao використовують для приготування різних кондитерських виробів, таких як: тістечка, торти, цукерки, морозиво, ганаш, корпусні цукерки та інші. Він також ідеально підходить для створення шоколадних фігурок, фонтанів, глазурування тортів, десертів тощо.
Склад: цукор, незбиране сухе молоко, масло какао, емульгатор: соєвий лецитин (Е322), ароматизатор натуральний: ванілін.
Плинність: ●●●●●
Правила темперування:
- температура плавлення / розчинення шоколаду - до 40-45°С;
- темперування до 28-32°С;
- кристалізація при температурі 10-15°С впродовж 10-15 хв.
Виробник: Natra Cacao S.L. (Іспанія)
Пакування: металізований пакет 1 кг.
Умови зберігання: в сухому, прохолодному, темному, захищеному від сонячного світла місці при температурі не вище 18-20°С і відносній вологості до 75%. в герметичній упаковці. Не використовувати у разі пошкодження упакування.
Термін придатності: рекомендовано використати (вжити) впродовж 24 місяців з дати виробництва.