Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна

13, 14 та 15 листопада 2023 року в престижному університеті Барселони відбувся «Всесвітній конгрес науки та кулінарії в Барселоні» («4 Science & Cooking World Congress Barcelona»). Sosa Ingredients S.L як лідер європейської індустрії кондитерських інгредієнтів виступив спонсором даного заходу. «4 Science & Cooking World Congress Barcelona» включає навчання, лекції, майстер-класи, дегустації та інші заходи, спрямовані на розвиток та удосконалення виробництва кондитерських інгрідієнтів. В рамках Конгресу формуються тенденції та майбутнє  кондитерської індустрії.Картинка2.png

Участь у розмовному столі на тему «Випічка майбутнього»

Одним із найбільш яскравих моментів Конгресу став розмовний стіл на тему «Випічка майбутнього». Директор з маркетингу Sosa Ingredients S.L Лілібет Рівас разом із Франсіско Мігойя провели захоплюючу дискусію разом із професіоналами та провідними фахівцями кондитерської справи: Фредеріком Бау, творцем «École Valrhona» та авторами «Gula Razonada» - Джойс Гальвао, Вілл Гольдфарб та Жорді Бордас. Лідери та професіонали галузі представили унікальні погляди на впровадження штучного інтелекту у створення рецептів, прогресивний розвиток інгредієнтів, важливість теруарних продуктів, а також  значимість та роль жінок в кондитерській галузі. Це був цікавий та конструктивний діалог, який відобразив різноманітність підходів щодо впровадження інноваційних ідей та створення професійних інгредієнтів, які відповідають новітнім тенденціям світового кондитерського ринку.Картинка1.png

Компанія Sosa Ingredients S.L  є активним учасником діалогів між всесвітньо відомими фахівцями кондитерської індустрії. Компанія постійно удосконалює асортимент та пропозицію продуктів, працює над пошуком інноваційних інгредієнтів та рішень для кондитерської та хлібопекарської галузі. Завдяки команді професійних технологів та інших спеціалістів Sosa Ingredients розробляє та впроваджує інноваційні продукти, які формують майбутнє та тренди ринку кондитерських виробів.

 Презентація про волокна в кондитерських виробах

В рамках Конгресу, 14 листопада відбулась презентація «Волокна в кондитерських виробах». Робота щодо вивчення даного напрямку кондитерської справи велась під керівництвом відомого кондитера Джорді Бордаса та R+D-директора Sosa Ingredients S.L Оскара Альбіньяни. Результати спільної праці професіоналів, представлені в Презентації, свідчать про постійний пошук інноваційних рішень та прагнення Sosa до досконалості у створенні гастрономічних продуктів.

Лідерство та інновації: філософія Sosa Ingredients

Для Sosa Ingredients участь у таких заходах як «Всесвітній конгрес науки та кулінарії в Барселоні» чергове підтвердження інноваційності та постійного удосконалення компанії. Як постачальник глобального масштабу, Sosa Ingredients прагне бути в курсі подій в академічній сфері, вивчати та запроваджувати наукові досягнення у виробництво сучасних та професійних інгредієнтів, розвивати технологічні процеси відповідно до потреб кондитерської галузі. На базі нового досвіду компанія постійно зміцнюється, розвиває нові концептуальні напрямки у пропозиції нових, сучасних інгредієнтів, що відповідають запитам споживачів та тенденціям ринку. Бачення майбутнього кондитерської індустрії Sosa Ingredients вибудовується на основі сучасності, досконалості, успішності та постійного розвитку.

Найяскравіші моменти участі  Sosa Ingredients у Конгресі «4 Science & Cooking World Congress Barcelona» можна переглянути у відеоогляді конференції: