Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна

Випускаючи кувертюр Oqo 73% , Valrhona хоче повернутися до основ, використовуючи дуже короткий список інгредієнтів: цілі неочищені боби, масло какао та нерафінований буряковий цукор.valrhona-platd-207x174.jpeg

Oqo виникає в результаті виробничого процесу, спрямованого на повернення до витоків какао. Боби обсмажують, а потім «грубо» подрібнюють разом із шкаралупою. Потрапляючи в рот, Oqo тане і покриває язик легкою шорсткістю. Цей хрускіт завдяки дрібним шматочкам шкаралупи, каші та цукровим зернам, які надають полегшення та також помітні неозброєним оком. Візуально він відрізняється від традиційних топінгів своїм мармуровим і негладким виглядом, який виявляє дуже специфічну зернистість.

На сенсорному рівні він характеризується потужним смаком і унікальною кислинкою, яка зумовлена ​​малагасійським походженням бобів, а також відсутністю коншування, що дозволяє зберегти аскетичні нотки.

Oqo також має криву темперування, ідентичну криві темперування чорного шоколаду, і її можна використовувати в темперувальній машині, яка дозволяє використовувати шоколад із вкрапленнями (ядра фундука, какао-боб). Це продукт, який розкриє весь свій характер у таких застосуваннях, як таблетки, спреди, праліне  або навіть покриття. Його також можна використовувати для формування або приготування морозива та сорбетів.

valrhona-oqo-cov.jpeg