Вул. Гагаріна, 26 офіс 410
Київська область
м. Бровари, 07400, Україна

У 1946 році Андре Понтьє та його дружина заснували свій бізнес із торгівлі свіжими фруктами. Паралельно інвестуючи у землю та садячи яблуні, шовковицю та малину. У власності родини тоді було до 80 гектарів яблунь, які вони тримали багато років.Знімок екрана 2023 06 08 о 13.27.37
1980 рік - Людина землі, Андре Понтьє використовує місцеве багатство - каштани. Він винайшов новий процес приготування та консервації, створивши перший асортимент каштанів, приготованих у вакуумі. Ці каштани тепер визнані еталоном якості, якого вимагають найкращі кухарі в усьому світі.
Знімок екрана 2023 06 08 о 13.33.391986 рік Андре Понтьє розробляє асортимент заморожених ягід, вирощених у регіоні (полуниця, малина, ожина, чорниця та смородина).
1993 рік Народжуються перші заморожені фруктові пюре і їх якість дуже швидко визнається при отриманні «Bol d’Or Interglace» і «Maison de la Qualité», присуджені професійною спілкою кухарів-кондитерів у Токіо.
Тібо Понтьє приєднується до сімейного бізнесу та переосмислює торговельну та маркетингову політику Maison Ponthier. Так народилася нова візуальна ідентичність, яка відповідає якості продукції.
Створений більше 70 років тому Maison Ponthier сьогодні генерує оборот у 30 мільйонів євро, понад 70% товарів якого експортується до 65 країн світу.

 

Зобов'язання

Знімок екрана 2023 06 09 о 15.44.19

№1 "Перш за все, це  щоденне втілення культури смаку, оригінального смаку фруктів, який може дати нам природа, якщо ми її поважаємо. Це означає пошук виняткових, рідкісних та ексклюзивних фруктів, збирання в дозрілому стані та переробка якомога ближче до фруктових садів і якомога швидше та обережно."

№2 "Створення етикетки PURE TRACE®. Це зобов’язання ґрунтується на щадних методах ведення сільського господарства та довгострокових партнерських відносинах з виробниками для розвитку рослинницького та етичного сектора. Ponthier прагне забезпечити гравців в гастрономічному секторі, щоб відповідати зростаючим очікуванням споживачів, яким потрібна прозорість та інформація про склад і походження продуктів."


PURE - це означає гарантування здорових продуктів без залишків пестицидів. Із маркуванням PURE, завдяки відповідальним і відданим методам вирощування та аналізу всіх партій фруктів, схвалених експертами Ponthier з січня 2021 року маркуються ЧИСТИМИ, без залишків пестицидів (ліміт кількісного визначення 0,01 мг/кг для більш ніж 610 проаналізованих молекул) незалежно від їх упаковки.

TRACE - це означає гарантію відстеження, щоб учасники гастрономії могли ще більше розширити свою пропозицію та відповідати очікуванням споживачів щодо походження продуктів. Ponthier сьогодні йде далі, створивши етикетку TRACE, яка вказує назву виробника-збирача та місце збору врожаю. З січня 2021 року  мають мати маркування TRACE незалежно від упаковки.

Ponthier відповідальна та прозора компанія, ви можете бути певні на 100% звідки до вас приїхало пюре та хто  збирав фрукти та овочі для нього. А ексклюзивні смаки допоможуть вашим десертам та стравам ставати на голову вище з преміальним пюре Ponthier.