Знайомство з новинками Sosa Ingredients. МК Дмитра Дударенка у Львові.

Знайомство з новинками Sosa і технологічні тонкощі в застосуванні для кондитерського виробництва – з такими завданнями компанія Cacao Mill і Кафіталія провели МК провідного кондитера і шоколатьє Дмитра Дударенка у Львові.

Lviv 27.02.18_ MK Dudarenko&Cacaomill
Lviv 27.02.18_ MK Dudarenko&Cacaomill

Свої авторські рецепти: Ягідна Opera, Кейк Lavadora і Кейк Rojo-negro, Дмитро розробив з використанням високотехнологічної та інноваційної продукції Sosa. Увага була приділена і структурам, і сполученням смаку, і аромату, і нових тенденцій в сучасній гастрономії.

Наприклад, смородина компоте Sosa використовувалася для ягідного ганашу і крему в складі десерту Ягідна Opera. Сублімовані фрукти Sosa: вишня і суниця, увійшли до складу бісквіту Джоконда і внесли тонкі фруктові нотки, а ніжний рожевий відтінок коржу надав порошок буряковий Sosa.

Opera

В якості текстуризатора пісочної основи кейку Lavadora Дмитро використовував Мальтодекстрин Sosa, продемонстрував можливості цього інгредієнта. Для просочення бісквіту він запропонував конфітюр манго, до складу якого увійшли маракуя компоте Sosa і кріспи маракуя вологостійкі. А для бісквіту Юзу був запропонований компоте Юзу Sosa. Рівний насичений колір гляссажа Дмитро створив за допомогою водорозчинного барвника Sosa і кандурину золото Sosa.

Lavadora
Lavadora

При створенні віртуозного десерту кейк Rojo-negro Дмитро Дударенко познайомив з пастою Mont Blanc Sosa для шоколадного крему, а шоколадний велюр був пофарбований жиророзчинним порошковим фарбником Sosа.

Rojo-negro

МК був проведений на кухні гостинної пекарні-кондитерської SHOco.

Компанія Cacao Mill як офіційний постачальник компанії Sosa Ingredients дякує за великий інтерес до продукції Sosa. Така увага говорить про розвиток кондитерського мистецтва в Україні і надихає до вдосконалення майстерності професіоналів кулінарії.

IMG_5361

Залишити відповідь