Рулет Yule log «Різдвяне поліно» в новій версії

Yule log, bûche de Noël або рулет ‘Різдвяне поліно’ – вічна класика новорічних десертів. Однак, завжди цікаво спробувати зробити свою інтерпретацію традиційними рецептами. Пропонуємо вам кілька варіантів цього десерту від європейських шефів.

Як правило, шоколадний крем емітує кору дерева, а прикраса – зимові червоні ягоди і гриби.

Yule Log trad

Однак, все більше шефів віддають перевагу використання білого шоколаду в цьому десерті.

White chocolate and lemon roulade

Лимонний рулет з білим шоколадом. Начинка з шоколадного мусу і лимонного курдів. Рецепт лимонного курдів можна подивитися тут. Для нього можна також використовувати і концентровану пасту з лимона Sosa Ingredients.

І прикрашають літніми ягодами ..

Chocolate roulade fruite

Шоколадний рулет з фруктово-ягідним кремом. Поєднання шоколадного рулету і фруктової начинки особливо цінно для тих, хто любить терпкий відтінок ягід і не сильно нудотний смак. Заморожене фруктове пюре Crop’s безсумнівно стане в нагоді для цього.

Rhubarb and custard roulade

Рулет з заварним кремом з ревеню. Випічку з ревнує ми традиційно пов’язуємо з літом. Однак нам ніхто не заважає насолоджуватися ним і в більш прохолодні місяці. Цей рулет – відмінний спосіб насолодитися класичним поєднанням ревеню і заварного крему в традиційному різдвяному десерті.

І якщо вже зовсім дати волю фантазії, тоді про первісному варіанті цього десерту може нагадувати лише форма рулету.

Red Yule-Log

Bûche de Nöel 2

Залишити відповідь