Кейк з пюре білого персика

Білі персики мають більш м’який аромат персика. Це говорить про тонкощі їх смаку і більшої насолоди. Пропонуємо рецепт витонченого десерту від шефа Maarten Jordaens ТМ Crop’s.
White-PeachCake-5

Cклад:
какао crumble
Мус з білого персика
Желе з малини

Какао crumble
100 г мигдального борошна
100 г цукру
100 г пшеничного борошна
100 г масла
25 г порошку какао Natra Cacao
Змішайте всі інгредієнти. Випікати при температурі 160 ° C. Дайте охолонути.

Мус з білого персика
4 г порошку желатину
40 г холодної води
200 г пюре білого персика Crop’s
40 г безе
120 г збитих вершків
½ ванілі
Залити желатиновий порошок з 40 г води протягом 20 хвилин.
Нагрійте пюре і додайте ваніль. Охолодити до 45 ° C.
Додати безе. – Додати збиті вершки. – Заповніть прес-форму. – Заморозьте форму.

Желе з малини
200 г малинового пюре Crop’s
10 г желатину
20 г води
10 г цукру
Змішайте малинове пюре, воду і цукру, доведіть до кипіння.
Додати вимочений желатин. Залити в форму. Охолодити.

Зберіть десерт і прикрасьте на свій розсуд.

Залишити відповідь