Що таке Інстангель?

Инстангель Sosa Ingredients (Instantgel) це желатин тваринного походження. Желюючий текстурний агент відомий також, як інстагласс.

INSTANGEL (ANIMAL GELATINE) cacaomill

Sosa Instangel – ідеальний продукт для вас, якщо ви завжди хотіли замінити листовий желатин. Просто використовуйте 8 г інстангелю замість кожного листа желатину або 50-55 г інстангелю для 1 літра рідини. Немає необхідності нагрівати цей продукт, хоча він стійкий до нагрівання протягом 30 хвилин. І що особливо важливо – термообратімим.

Використовується для виготовлення меренги, желе, мусів.

Не потрібно нагрівати, розчиняється в холодній воді протягом 30 хвилин, як звичайний желатин. Дає щільну текстуру, ідентичну тій, що дає листковий желатин.

  • 50 мл. рідкої глюкози;
  • 80 мл. апельсинового соку;
  • 20 гр. інстангелю;
  • 15 гр. декстрози.

Приготування:

Змішайте всі інгредієнти. Трохи підігрівайте, помішуючи, уникайте включення повітря. Заповніть прес-форми. Посипте цукром, щоб уникнути лишньої вологи.

Залишити відповідь