Тарталетка coco-choco

Coco-choco tartalet

Готова до вживання кокосова паста Damco Coco Royal буде прекрасною начинкою для тарталетки.

В сформовані тарталетки викласти тонким шаром пасту Damco Coco Royal і випікати. Температура печі 180 ° С, час випікання: 25 хвилин.
Після охолодження покрити шоколадним ганашем з Souplesse Dark і прикрасити на свій розсуд.

РЕЦЕПТ шоколадний ганаш з Souplesse Dark:

1,000 г глазур (помадка) чорний шоколад Souplesse Dark

400 г вершки

200 г глюкозного сиропу Steensma

200 г дзеркальний гель нейтральний Steensma

100 г (м’яке) масло

Нагріти вершки, глазур чорний шоколад Souplesse Dark і глюкозний сироп Steensma.
Потім додати м’яке масло і, нарешті, дзеркальний гель нейтральний Steensma.

Залишити відповідь