Готова до вживання кокосова паста Damco Coco Royal буде прекрасною начинкою для тарталетки.
В сформовані тарталетки викласти тонким шаром пасту Damco Coco Royal і випікати. Температура печі 180 ° С, час випікання: 25 хвилин.
Після охолодження покрити шоколадним ганашем з Souplesse Dark і прикрасити на свій розсуд.
РЕЦЕПТ шоколадний ганаш з Souplesse Dark:
1,000 г глазур (помадка) чорний шоколад Souplesse Dark
400 г вершки
200 г глюкозного сиропу Steensma
200 г дзеркальний гель нейтральний Steensma
100 г (м’яке) масло
Нагріти вершки, глазур чорний шоколад Souplesse Dark і глюкозний сироп Steensma.
Потім додати м’яке масло і, нарешті, дзеркальний гель нейтральний Steensma.