SIGEP Rimini 2018. WOWеффект

Чим взагалі цікава ця виставка? На SIGEP все сконцентровано навколо непромислового виробництва, насамперед, морозива, а також різних кондитерських і хлібобулочних виробів, кави і шоколаду. Ключове слово – непромислового. Такий от крок проти глобалізації. Тому, можна сказати, SIGEP – це народна «тусовка» барист, шефів, виробників морозива, шоколатьє, пекарів, кондитерів, виробників крафтових кондитерських цукерок і т.д. Територія, присвячена морозиву, займає майже половину всієї виставки. Вся виставка розділена на 4 сфери: сировина та інгредієнти, обладнання та машини, меблі і послуги, технології.

4

 

Ось так самі організатори розкривають образ цієї виставки:

«Це WOW ефект від SIGEP. І ми спробували розповісти про це з новим образом 2018 року. Жива і цікава, оптимістична жінка, професіонал сьогоднішнього світу, символ тисячолітнього покоління і майбутнього. Ярмарок, як високопрофесійна і захоплююча подія. Sigep не залишає ваш бізнес байдужим і робить це, змушуючи вас жити унікальним досвідом. Ви також берете участь в ефекті WOW.»

Ключовими заходами на цій виставці були:

  • Coppa del Mondo della Gelateria – Кубок світу авторського морозива.

В цьому році було відібрано 12 команд: Україна ! , Аргентина, Австралія, Бразилія, Колумбія, Франція, Японія, Марокко, Польща, Іспанія, Швейцарія, США. Українська команда, на наш погляд, блискуче впоралася з усіма завданнями. Але було багато запитань, на рахунок критеріїв оцінювання журі. Спасибі, Вам, наші шановні кондитери, що ви прийняли цей виклик і виступили гідно! Ви найкращі.

IMG_20180123_160337

1

  • The Pastry Queen – унікальний в своєму роді, це чемпіонат світу між жінками-шеф-кухарями. Тема цього року – астрологія.

3

  • GlamourItalianCakes – Кубок Італії з художньої випічки.

Ідеї, тенденції та культура оформлення. Територія, присвячена для того, щоб прикрасити, стимулювати сектор, розважати, зачаровувати і розвиватися.

5

Зустріч з нашими постачальникам Sosa, як завжди, була наповнена увагою до асортименту, цін та нових розробок. Їх як завжди на Sosa – багато.

Спостерігаючи за тенденціями в фуд-індустрії, компанія Какаомілл приділила увагу, звичайно ж, сектору сировини та інгредієнтів. Багато нових високотехнологічних напівфабрикатів, натуральні фруктові інгредієнти, авторський шоколад. Всього багато і ,найголовніше, багато новинок, які говорять про те, що індустрія солодощів розвивається і наша компанія працює над поставками актуальних трендів на ринок України. Найближчим часом очікується оновлений асортимент. Про наші новинки ми будемо робити публікації-дайджести в блозі і робити розсилку. Підписуйтесь на наші дайждести тут

Залишити відповідь