Кондитерський шоколад – один з найпопулярніших інгредієнтів для виготовлення та декорування десертів. Шоколад входить в рецептуру цукерок, різних кремів, найніжніших начинок для тортів і здоби. Його можна використовувати в якості глазурі, надаючи виробам глянцевий блиск, а також при виготовленні фігурних прикрас, оскільки якісний шоколад швидко застигає і відділяється від поверхні. Натуральний кондитерський шоколад відрізняється за своєю рецептурою від того, що можна побачити на вітринах магазинів. У процесі приготування вишуканих десертів краще використовувати компоненти, які призначені для професіоналів. Таким чином, Ви виправдаєте очікування вимогливих клієнтів. Шоколад ручної роботи від ТМ Какао Мілл повністю натуральний, не містить в собі синтетичних добавок, відрізняється характерним смаком і ароматом. При виготовленні чорного, молочного та білого шоколаду використовуються інгредієнти найвищої проби від знаменитої іспанської компанії Natra Cacao. Тому Ви можете бути впевнені в натуральності та якості продукції. Кондитерський шоколад формується в термостабільні краплі. При цьому краплі зберігають всі властивості справжнього шоколаду: колір, смак, текстуру, аромат. Ринок кондитерської сировини пропонує Вашій увазі безліч різних видів какао продуктів, однак натуральний шоколад купити не так просто. Віддаючи перевагу шоколаду ручної роботи від Какао Мілл, Ви робите вигідний вибір на користь непідробного смаку. Справжній шоколад від нашої ТМ – професійний продукт для майстрів своєї справи!