Малиново-рожевий шоколадний торт

img68093.1426x713

Складові:

Шоколадний торт
340 г борошна, просіяний
525 г лимонного цукру
125 г порошку какао Ibiza, просіяний
2 1/4 tsp порошок для випічки
3 яйця
375 мл молока
185 мл (масло, соняшникову або рапсової)
3 ч.л. екстракту ванілі SOSA
250 мл окропу
масло для змащення

Помістіть всі інгредієнти для шоколадного торта в мисці, за винятком окропу. Рівномірно змішайте суміш, використовуючи дерев’яну ложку для випікання. Попередньо розігрійте духовку до позначки 170 ° C. Повільно додавайте киплячу воду. Суміш буде дуже рідкої, це нормально. Розподіліть суміш між формами. Виходить приблизно 610 г тесту. Випікайте протягом 25 – 30 хвилин. Дати охолонути 15 хв і вийняти з форми. Зняти папір.

Малиновий сироп
15 г лимонного цукру
5 г пектину NH SOSA
100 г малинового пюре Crop’s
100 г малини, свіжі або заморожені
Щоб зробити сироп малини, з’єднайте малинове пюре і малину в каструлі і акуратно нагрійте, довівши суміш до кипіння. Змішайте цукор і пектин в маленькій мисці і додайте це в каструлю. Перемішати, рівномірно перемішати і приготувати суміш протягом 3-4 хвилин. Вилийте в миску і залиште охолодитися. Після охолодження просочіть коржі.

м

Рожевий крем швейцарська меренга
115 мл яєчного білка, (близько 3-4 великих яєчних білків)
200 г цукру
280 г несолоного масла кімнатної температури
2 краплі екстракту троянди
Харчовий барвник SOSA, рожевий або червоний
Приготуйтесь масло-яєчний крем меренга. Потім додайте кілька крапель екстракту троянди. Додайте харчову фарбу, поки не досягнете бажаного відтінку рожевого

Зберіть торт. Прикрасити пелюстками троянд.

За матеріалами http://www.greatbritishchefs.com/recipes/raspberry-rose-chocolate-cake-recipe

Залишити відповідь