Крем з малини і лічі з рожевим сорбетом від Jan Audenaert

lichi

Малиновый couverture
100 гр заморожене малинове пюре Crop’s
8 гр желатину
30 мл води
Приготувати до кипіння.

Крем з малини і лічі
20 мл води
200 гр заморожене пюре лічі Crop’s
2 яйця
100 гр цукру
150 гр масла
5 гр желатину
Змішайте холодну воду і желатин. Нагрійте пюре лічі, цукор і яйця до 84 ° C. Додайте повільно желатин і масло.

Павлова
320 гр яєчний білок
500 гр цукру
4 ч.л кукурудзяного крохмалю
1 \\ 2 ч.л. яблучного оцту
Збийте яєчний білок і цукор, повільно додати кукурудзяний крохмаль і оцет. Помістіть в духовку на папір для випічки. Випікати при 200 ° C протягом приблизно 10 хвилин, потім при 150 ° C протягом приблизно 45 хвилин.

Сорбет рожевий
1,2 л чай з червоних фруктів
100 гр висушених пелюсток троянд
300 гр заморожене пюре лічі Crop’s
500 гр цукру
600 гр атомизированной глюкози
8 г агару
4 г стабілізатора
Додайте в киплячий чай і пюре лічі. Додайте пелюстки троянд. Вилийте сито і додайте цукор, глюкозу, агар і стабілізатор. Довести до кипіння, залишити охолонути і влити в Pacojet.

Малиновий гель
200 гр заморожене малинове пюре Crop’s
50 мл води
винний оцет
2 г каппа
1 г агар
Приготувати до кипіння. Залиште на охолодження і перемішайте до однорідності.

Цукрова спіраль
50 гр ізомальт
екстракту троянди
Нагрійте цукор і краплі до 100 ° C. Залиште трохи охолонути і поверніть.

Залишити відповідь