Палітра кондитерської глазурі для еклерів Chocuise Souplesse від Royal Steensma

  Заснована в далекому 1839 році, Royal Steensma має багату традицію у виробництві інгредієнтів для кондитерських виробів і випічки. Почавши свою діяльність як локальний виробник зацукрованих фруктів, зараз Royal Steensma є міжнародною компаній з дуже різноманітним портфелем продукції і здійснює … Читати далі

Штрейзель з мигдального борошна та алкалізованним какао-порошком

Штрейзель з мигдальною борошна з алкалізованний какао-порошком дивно тонко поєднується зі смаком цитрусових – апельсин, мандарин. Важливо додати ще аромат ванілі, тоді вся композиція буде грати ‘на повну’.     Для приготування штрейзеля з мигдальним борошном потрібні такі інгредієнти: 85 … Читати далі

Малиново-рожевий шоколадний торт

Складові: Шоколадний торт 340 г борошна, просіяний 525 г лимонного цукру 125 г порошку какао Ibiza, просіяний 2 1/4 tsp порошок для випічки 3 яйця 375 мл молока 185 мл (масло, соняшникову або рапсової) 3 ч.л. екстракту ванілі SOSA 250 … Читати далі

Чорний какао-порошок: FAQ

«Голландський» процес і натуральний какао-порошок Ось деякі з поширених запитань про чорному какао-порошку, і про те, як він використовується в рецептах: Що таке «голландський» процес? Голландський процес був розроблений на початку XIX століття голландським виробником шоколаду Конрат ван Хаутеном. Ван … Читати далі

Унікальна продукція компанії Sosa Ingredients

Компанія Sosa Ingredients – європейський лідер з виробництва гастрономічних інгредієнтів   Sosa Ingredients є загальновизнаним європейським лідером у виробництві інноваційних та високотехнологічних інгредієнтів для гастрономії,  кондитерських виробів та барної культури. Sosa володіє вражаючими ноу-хау і послужним списком в розробці і … Читати далі

1 2 3 4 5 6 7 8 9