Кокосово-лимонні тарталетки

Прекрасний варіант начинки для тарталеток. Використовуючи готову глазур для еклерів і кокосову пасту можна створити витончений десерт.   наповнювач: 1.800 гр   кокосова паста  Damco Coco Royalкокосова паста Damco Coco Royal 180 гр холодної води ганаш: 400 гр Збитих вершків, непідсолоджені 1.000 гр … Читати далі

Нові надходження продукції Sosa Ingredients на склад Какао Міл

Хороша новина! Нові товари провідного виробника продукції для преміум гастрономії Sosa Ingredients вже на складі нашої компанії. Текстерно агенти, фруктові порошки і пасти, крісп, ароматизатори, зацукровані квіти, горіхи і, звичайно ж барвники. Найсміливіші ідеї для Вашої творчості і натхнення можуть … Читати далі

МК Дмитра Дударенко на 2-му Кубку України з Кулінарії в Одесі

Великий інтерес викликав кондитерський Майстер Клас від Cacao Mill і шеф-кондитера і шоколатьє Дмитра Дідоренка на 2-му Кубку України з Кулінарії! Дмитро представив публіці технологію приготування драже Малина-м’ята і Кейк Полуниця-Матчу. Для цих десертів були використані високоякісні інгредієнти наших постачальників … Читати далі

Кейк Полуниця-Матча

Інгредієнти Драже Малина-м’ята Інгредієнти Вага (г) Горіх фундук 500 Цукор-пісок 200 Вода 50 Шоколад білий 29,7 % Natra Cacao 300 Кріспі Малина Sosa 100 Молоко сухе 110 Цукрова пудра 100 М’ята суха 15   З цукру і води робимо світлу … Читати далі

Праліне з в’яленої смородини і кокосової пасти Damco Coco Royal

Новый десерт можно создать довольно просто, если знаешь  разработки производителей ингредиентов. Так, оригинальный продукт Royal Steensma – кокосовая паста Damco Coco Royal – тому подтверждение. Готовая к употреблению и применимая к очень широкому спектру десертов, эта паста становится настоящей находкой … Читати далі

Топ 8 головних FOOD виставок Європи

Ці виставки нагадують цілі міста. Виставкові площі – сотні тисячі метрів, кількість фірм-учасників обчислюється тисячами, відвідувачів – сотні тисяч. Ціни на квитки на лоукост в дні проведення злітають в кілька разів, а бронювати готелі потрібно за мінімум півроку. Обійти всі … Читати далі

Заварні кільця з апельсинової глазур’ю Chocuise Souplesse Royal Steensma

У цьому рецепті ми пропонуємо Вам варіант оригінальної начинки з використанням готової глазурі Chocuise souplesse Orange. Глазур додасть вершкам не тільки тонкий смак апельсина, але і зробить текстуру крему більш вишуканою і пластичної. Для створення цього десерту необхідно підготувати заварні … Читати далі

Палітра кондитерської глазурі для еклерів Chocuise Souplesse від Royal Steensma

  Заснована в далекому 1839 році, Royal Steensma має багату традицію у виробництві інгредієнтів для кондитерських виробів і випічки. Почавши свою діяльність як локальний виробник зацукрованих фруктів, зараз Royal Steensma є міжнародною компаній з дуже різноманітним портфелем продукції і здійснює … Читати далі

Штрейзель з мигдального борошна та алкалізованним какао-порошком

Штрейзель з мигдальною борошна з алкалізованний какао-порошком дивно тонко поєднується зі смаком цитрусових – апельсин, мандарин. Важливо додати ще аромат ванілі, тоді вся композиція буде грати ‘на повну’.     Для приготування штрейзеля з мигдальним борошном потрібні такі інгредієнти: 85 … Читати далі

1 2 3 4 5 6 7 9