Формула ярмарки шоколадної індустрії Salon du Chocolat продовжує працювати

З 31 жовтня по 4 листопада ярмарок шоколадної індустрії Salon du Chocolat прийняла 110 000 відвідувачів і понад 500 учасників з 60 країн в приміщеннях площею більше 24 000 м2. Протягом п’яти днів учасники виставки могли зробити екскурсію по найкращим … Читати далі

Оригінальний рецепт Школи Valrhona – флорентіні з YUZU INSPIRATION

75 г цукрової пудри 75 г меду 150 г ультрапастеризованих вершків 35% 150 г бланшованого порізаного брусочками мигдалю 50 г карамелізованої цедри апельсина 75 г рубаного сушеного інжиру 120 г YUZU INSPIRATION При температурі 240 ° F (115 ° C) … Читати далі

1 2 3 4 5 6 13