Цукерки тірамісу – рецептура Sosa

Інгредієнти • Sosa Cantonese горіх каліфорнійський 320 г • Глазур з білого шоколаду Valrhona Opalys 33% 1000 г • Сублімована «хрустка» кави Sosa 15 г • Маскарпоне Sosa 30 г • Гіркий какао-порошок Sosa за смаком • Кулінарний комплект 100% … Читати далі

Бренд Sosa: історія, розвиток, успіх

Sosa Ingredients, S.L. – один з провідних у світі виробників високоякісних інгредієнтів для гастрономії і кондитерських виробів. Компанія була заснована в 1967 році, як сімейне підприємство з виробництва печива та традиційних каталонських різдвяних продуктів (різдвяних паличок). Бренд розвивався стрімко. Уже … Читати далі

Бісквіт із темного шоколаду з кремом із манго та маракуї

Ингредієнти: Бісквіт з темного шоколаду Крем з манго і маракуї Циліндр з мигдального крему Приготування: Бісквіт з темного шоколаду 400 г яєць 170 г яєчного жовтка 230 г інвертного цукру 115 г глюкози 380 г темного шоколаду 345 г вершків … Читати далі

L’occitane – оригінальний рецепт шеф-кондитера Школи Вальрона

Оригінальний рецепт Хосе Мануеля Огустен, шеф-кондитера Школи Вальрона (École Valrhona). Рецепт для однієї форми 40 x 60 см М`який мигдальний бісквіт 665 г меленого мигдалю, 530 г цукрової пудри, 980 г яєць (жовтки і білки), 270 г сухого вершкового масла … Читати далі

Заварні тістечка з Framboise Inspiration: рецепт школи Valrhona

Оригінальний рецепт Баптиста Бланка, викладача кондитерського мистецтва Школи Вальрона. Виходить 36 заварних тістечок. Заварне тісто 130 г мінеральної води, 130 г цільного ультрапастеризованого молока, 110 г сухого вершкового масла 84%, 160 г борошна з твердих сортів пшениці, 5 г солі … Читати далі

1 2 3 4 5 13