Праліне з в’яленої смородини і кокосової пасти Damco Coco Royal

Новый десерт можно создать довольно просто, если знаешь  разработки производителей ингредиентов. Так, оригинальный продукт Royal Steensma – кокосовая паста Damco Coco Royal – тому подтверждение. Готовая к употреблению и применимая к очень широкому спектру десертов, эта паста становится настоящей находкой … Читати далі

Топ 8 головних FOOD виставок Європи

Ці виставки нагадують цілі міста. Виставкові площі – сотні тисячі метрів, кількість фірм-учасників обчислюється тисячами, відвідувачів – сотні тисяч. Ціни на квитки на лоукост в дні проведення злітають в кілька разів, а бронювати готелі потрібно за мінімум півроку. Обійти всі … Читати далі

Заварні кільця з апельсинової глазур’ю Chocuise Souplesse Royal Steensma

У цьому рецепті ми пропонуємо Вам варіант оригінальної начинки з використанням готової глазурі Chocuise souplesse Orange. Глазур додасть вершкам не тільки тонкий смак апельсина, але і зробить текстуру крему більш вишуканою і пластичної. Для створення цього десерту необхідно підготувати заварні … Читати далі

Палітра кондитерської глазурі для еклерів Chocuise Souplesse від Royal Steensma

  Заснована в далекому 1839 році, Royal Steensma має багату традицію у виробництві інгредієнтів для кондитерських виробів і випічки. Почавши свою діяльність як локальний виробник зацукрованих фруктів, зараз Royal Steensma є міжнародною компаній з дуже різноманітним портфелем продукції і здійснює … Читати далі

Штрейзель з мигдального борошна та алкалізованним какао-порошком

Штрейзель з мигдальною борошна з алкалізованний какао-порошком дивно тонко поєднується зі смаком цитрусових – апельсин, мандарин. Важливо додати ще аромат ванілі, тоді вся композиція буде грати ‘на повну’.     Для приготування штрейзеля з мигдальним борошном потрібні такі інгредієнти: 85 … Читати далі

Малиново-рожевий шоколадний торт

Складові: Шоколадний торт 340 г борошна, просіяний 525 г лимонного цукру 125 г порошку какао Ibiza, просіяний 2 1/4 tsp порошок для випічки 3 яйця 375 мл молока 185 мл (масло, соняшникову або рапсової) 3 ч.л. екстракту ванілі SOSA 250 … Читати далі

Чорний какао-порошок: FAQ

«Голландський» процес і натуральний какао-порошок Ось деякі з поширених запитань про чорному какао-порошку, і про те, як він використовується в рецептах: Що таке «голландський» процес? Голландський процес був розроблений на початку XIX століття голландським виробником шоколаду Конрат ван Хаутеном. Ван … Читати далі

Унікальна продукція компанії Sosa Ingredients

Компанія Sosa Ingredients – європейський лідер з виробництва гастрономічних інгредієнтів   Sosa Ingredients є загальновизнаним європейським лідером у виробництві інноваційних та високотехнологічних інгредієнтів для гастрономії,  кондитерських виробів та барної культури. Sosa володіє вражаючими ноу-хау і послужним списком в розробці і … Читати далі

1 2 3 4 5 7