Короткий путівник по світу есенцій і ароматизаторів Sosa Ingredients

  Технології Sosa зібрали всі відомі і невідомі аромати в харчових есенціях. На думку загальновизнаних експертів в кулінарії Sosa Ingredients – найширша лінійка гастрономічних ароматів. І щоб не загубитися в цьому різноманітті, Какаомілл склав для вас короткий путівник по цьому … Читати далі

Фісташкова паста в акції: Ви платите лише за 4 кг + 1 кг безкоштовно!

Під словом «паста» шеф або технолог зазвичай розуміє ретельно перемелені злегка обсмажені горіхи або горіхи з цукром (наприклад, praliné). Перемелювання протягом тривалого часу робить горіхи більш жирними і спочатку перетворює їх в крихти, потім в порошок, в результаті – в … Читати далі

Рецепт глазурі для випічки Souplesse Limoncello від Royal Steensma

Складові: 250 г –  Збиті вершки, непідсолоджені; 250 г – Souplesse Limoncello Royal Steensma; 250 г – Гель Мірор холодного застосування нейтральний Royal Steensma; 8 г – Листовий желатин; Рецепт: Закип’ятіть збиті вершки і додайте їх в розплавлений Souplesse Limoncello. … Читати далі

Акція: на всі смаки глазурі-помадки Souplesse Royal Steensma знижка 10%.

,

Великдень! Свято, яке уособлює весну, життя і віру. І для кондитерів цей час традиційної пасхальної випічки. Універсальне покриття глазур-помадка для еклерів Chocuise Souplesse від Royal Steensma буде як ніколи до речі. Покриваючи виріб рівним гладким шаром, помадка створює ніжне глянцеве … Читати далі

Як використовувати заморожене пюре Crop’s з ківі для приготування Баваруа

Заморожене фруктове пюре Crop’s прекрасно підходить для Баваруа (або баварського крему), коли цей класичний десерт має фруктову основу. Наприклад, ви можете використовувати фруктове пюре з ківі Crop’s. На 1 кг пюре Crop’s: 25 гр желатину, 50 гр цукру і 550 … Читати далі

Знайомство з новинками Sosa Ingredients. МК Дмитра Дударенка у Львові.

Знайомство з новинками Sosa і технологічні тонкощі в застосуванні для кондитерського виробництва – з такими завданнями компанія Cacao Mill і Кафіталія провели МК провідного кондитера і шоколатьє Дмитра Дударенка у Львові. Свої авторські рецепти: Ягідна Opera, Кейк Lavadora і Кейк … Читати далі

Що таке Інстангель?

Инстангель Sosa Ingredients (Instantgel) це желатин тваринного походження. Желюючий текстурний агент відомий також, як інстагласс. Sosa Instangel – ідеальний продукт для вас, якщо ви завжди хотіли замінити листовий желатин. Просто використовуйте 8 г інстангелю замість кожного листа желатину або 50-55 г інстангелю … Читати далі

SIGEP Rimini 2018. WOWеффект

Чим взагалі цікава ця виставка? На SIGEP все сконцентровано навколо непромислового виробництва, насамперед, морозива, а також різних кондитерських і хлібобулочних виробів, кави і шоколаду. Ключове слово – непромислового. Такий от крок проти глобалізації. Тому, можна сказати, SIGEP – це народна … Читати далі

6 food-трендів 2018

Популярный британский ресурс Greatbritishchefs поделился своими прогнозами в развитии гастрономии. Интересно было сравнить со своими планами и прогнозами. На наш взгляд, много общего. Итак, топ food-трендов 2018. В мире продуктов питания (и, откровенно говоря, во многих аспектах повседневной жизни), 2017 год стал … Читати далі

Рулет Yule log «Різдвяне поліно» в новій версії

Yule log, bûche de Noël або рулет ‘Різдвяне поліно’ – вічна класика новорічних десертів. Однак, завжди цікаво спробувати зробити свою інтерпретацію традиційними рецептами. Пропонуємо вам кілька варіантів цього десерту від європейських шефів. Як правило, шоколадний крем емітує кору дерева, а … Читати далі

1 2 3 4 5 9