Кастомні форми для шоколаду від Valrhona (Франція) скоро в Україні!

,

Завдяки широкому асортименту професійного інвентарю від Valrhona, ви можете продемонструвати свої найкращі продукти, додати творчий підхід і підкреслити якість ваших рецептів. Какаомілл завжди прагне надати все найкраще для вашої творчості, тому наш вибір складається виключно з форм, рекомендованих шеф-кондитерами школи … Читати далі

VALRHONA’S C³

,

Chocolate Chef Competition C³ – вельми серйозний та амбіційний конкурс серед кондитерів та шоколатьє. «Дотримуючись своєї місії, Valrhona прагне створити таким чином спілкування і творчий обмін між професіоналами в області кондитерської індустрії, щоб просунути вперед цю в галузь в цілому», … Читати далі

Рецепти морозива з шоколадом VALRHONA

В розпал сезону морозива кілька яскравих і вишуканих рецептів з використанням кращого шоколаду Valrhona. Зустрічайте: Молочне морозиво з шоколадом  P125 COEUR DE GUANAJA 1 280 г незбираного молока 12 г збитих вершків жирністю 35% 72 г сухого знежиреного молока 88 … Читати далі

Чізкейк з маракуї, манго і какао від Yannick Hovelaque

Чізкейк: 200 г сухого м’якого білого сиру (наприклад, “Філадельфія”) 125 г маскарпоне 120 г цукру 20 с л рідких вершків 1 стручок ванілі 4 г желатину (листового) Розігрійте 10 с л вершків з ваніллю і додайте желатин, попередньо замочений у … Читати далі

1 2 3 4 5 11