Заварні кільця з апельсинової глазур’ю Chocuise Souplesse Royal Steensma

STEENS Chocuise Souplesse orang

У цьому рецепті ми пропонуємо Вам варіант оригінальної начинки з використанням готової глазурі Chocuise souplesse Orange. Глазур додасть вершкам не тільки тонкий смак апельсина, але і зробить текстуру крему більш вишуканою і пластичної.

Для створення цього десерту необхідно підготувати заварні кільця діаметром 8 см.

Рецепт начинки:

1.000 гр Chocuise souplesse Orange
3.000 гр Збитих вершків, непідсолоджені
Розплавте глазур souplesse orange до 500С. Нагріти вбиті вершки і повільно додати вершки до глазурі, безперервно помішуючи. Дати настоятися протягом ночі в холодильнику.

декор:
Розплавте Chocuise souplesse Orange і Chocuise Souplesse Dark. Вилийте глазур апельсин на холодну поверхню столу. Дайте застигнути. Виріжте коло діаметром 8 см і оформите виріб. Створіть візерунок з глазурі темний шоколад.

Вихід: 100 виробів

Souplesse Orange-min 555х555

Залишити відповідь