Ізомальт SOSA акція -7%

,

Відмінні риси впливу ізомальту на процес кристалізації води в порівнянні зі звичайним цукром, є ключовим моментом до застосування цього інгредієнта.

isomail sosa raf

Отже:

  1. Заморожені фігури.

Кожен вид цукру кристалізується по-різному і утворює іншу текстуру при від’ємних температурах. Сахароза виробляє великі прозорі кристали, а глюкоза і декстроза виробляють дрібні кристали.

maxresdefault (1)

  1. Використання в якості антифризу.

Цукор запобігає кристалізації води, пом’якшує морозиво, трюфелі або муси; їх легко брати ложкою. Морозиво, зроблене з додаванням ізомальту легко використовувати в якості декору.

maxresdefault

  1. Поглинання вологи.

Великою перевагою є те, що ізомальт ледве поглинає воду. В результаті, продукти виготовлені з ізомальту, повільно розчиняються також і в роті, що є хорошим аргументом для його використання в приготуванні сухих хрустких виробів, льодяників і карамелі. Продукти також не є липкими.

Протягом 30 днів Какаомілл пропонує скористатися знижкою -7% на Ізомальт SOSA.

Зробити замовлення можна по телефону 097 121 8930 або у Вашого менеджера компанії Какаомілл, офіційного постачальника SOSA в Україні.

Залишити відповідь