Кейк Полуниця-Матча

17 сент 4

Інгредієнти

Драже Малина-м’ята

ІнгредієнтиВага (г)
Горіх фундук500
Цукор-пісок200
Вода50
Шоколад білий 29,7 % Natra Cacao300
Кріспі Малина Sosa100
Молоко сухе110
Цукрова пудра100
М’ята суха15

 

З цукру і води робимо світлу карамель засипаємо горіх і вимішуємо до появи білих кристалів на поверхні горіхів. Продовжуємо вимішувати далі доти доки кристали не перетворяться в карамель.  Знімаємо з плити і розсипаємо на силіконовій килимок і від’єднуємо кожен горіх окремо.

Шоколад ділимо на три частини і сухі компоненти на три. Спочатку перемішуємо з горіхами шоколад, потім суху суміш, знову шоколад і так продовжуємо, останню закінчуємо сухою суміщу.

 

Кейк Полуниця-Матча

17 сент 3

Штройзель

ІнгредієнтиВага (г)
Цукор-пісок80
Борошно пшеничне80
Масло вершкове80
Сіль1
Розпушувач2

Всі інгредієнти змішуємо між собою і випікаємо при 170С 12-15хв.

Хрустка основа

ІнгредієнтиВага (г)
Штройзель240
Шоколад молочний120
Кріспі золоті шоколадні Sosa40
Праліне горіхове Luis Cremades40
Кріспі полуниця Sosa50

Розтопити шоколад і змішати з рештою компонентів. Розрівняти в кільці і заморозити.

Фісташковий дакуаз

ІнгредієнтиВага (г)
Білок150
Цукор-пісок50
Борошно мигдальне40
Цукор-пудра100
Борошно пшеничне40
Кокосова стружка70
Фісташкова паста 100% SOSA10

Білок збиваємо з цукром до максимальних піків і вводимо решту компонентів. Розмазуємо на литі і випікаємо при температурі 170 С 15-17 хв.

Полуничне кулі

ІнгредієнтиВага (г)
Пюре полуниці Crop’s350
Пектин NH Sosa5
Цукор-пісок120
Желатин6
М’ята6

Пюре підігріваємо до 60 С разом з м’ятою і додаємо цукор з пектином і доводимо до кипіння перемішуючи і проварити 2-3 хв. Знімаємо з плити і вводимо желатин і розливаємо по формах.

Мус з чаєм матча

ІнгредієнтиВага (г)
Вершки 33%300
Молоко200
Чай матча Sosa2
Крем-сир220
Шоколад білий 29,7% Natra Cacao200
Желатин20
Вершки 33%200

Вершки, молоко і чай кип’ятимо і проварюємо 1-2 хв, знімаємо з плити і вводимо желатин і шоколад, перемішуємо блендером і охолоджуємо до 30 С. Крем-сир перебиваємо в чаші блендеру і вводимо в масу. Збиваємо вершки і з’єднуємо з усіма іншими компонентами.

17 сент 5

Залишити відповідь