Дотримання кольорових тенденцій в декоруванні виробів має вирішальне значення для підтримки темпів в постійно мінливому світі продуктів харчування. Висловлювати свій погляд на кольорове виконання або слідувати трендам – ​​це Ваш вибір. Однак мати гідні інструменти, у вигляді якісних барвників, буде корисно. Какаомілл подбав про можливість для Вас максимального вибору палітри і якості харчових барвників Sosa Ingredients.

Водорозчинні сухі харчові барвники Sosa використовуйте для фарбування цукрових паст, таких як марципан, королівська глазур, для фарбування мастики і цукрових квітів. Також підходить для фарбування білого шоколаду. Для отримання ніжних, пастельних відтінків підійдуть натуральні барвники, а для отримання більш насичених кольорів краще використовувати водорозчинні барвники в порошку.

Для декорування жирних кремів, желе, карамелі, шоколаду, какао-масла застосовують жиророзчинні харчові барвники Sosa порошкові. Головна особливість рідких жиророзчинних барвників – їх натуральність. На відміну від синтетичних барвників, вони надають шоколаду ніжні пастельні тони. Харчові жиророзчинні барвники підходять для фарбування молочних продуктів і їх аналогів, випічки, снеків, різноманітних кондитерських виробів. Можна додавати безпосередньо в їжу або розчинити в олії. При необхідності можна нагрівати до 50 ° С, але потрібно уникати тривалого нагрівання.

Однак для зручності та економії можна скористатися універсальним пастоподібним харчовим барвником Sosa. Це паста, яка зафарбовує, розчиняється або диспергується в воді, жирі, начинках і т. д. Застосовується для будь-яких кондитерських виробів.

Популярний металізований барвник в порошку – кандурин, в різноманітних відтінках від золотого до сріблястого для фарбування кондитерських виробів. Новинки серед харчових барвників – натуральні мігруючі барвники. Це екстракти рослинного походження, які змінюють колір, в залежності від рівня рН речовини. Працюють як водорозчинні та жиророзчинні харчові барвники.

Ароматизатори та харчові есенції є інгредієнтами, які дозволяють шеф-кухарям поліпшити, збагатити і вдосконалити свої вироби. Харчові ароматизатори повинні сприяти не тільки сенсориці, але і виконати творчу роль, схожу на створення гами з ароматизаторів. Також корисно, як навчальний посібник для сенсорного аналізу з урахуванням потреб і складності продукції.

Ваніль в стручках Мадагаскар, Таїті або чистий екстракт ванілі Бурбон – напевно найбільш затребуваний харчовий ароматизатор в кондитерській промисловості.

Популярний останнім часом екстракт зеленого чаю Матча – це зелений чай Матча органічний в порошку. Матча є одним з видів ретельно розмеленого в порошок зеленого чаю. Використовується в якості і ароматизатора, і барвника для морозива, десертів і напоїв.