Кокосово-лимонні тарталетки

Прекрасний варіант начинки для тарталеток. Використовуючи готову глазур для еклерів і кокосову пасту можна створити витончений десерт.

STEENS1712-Souplesse folder

 

наповнювач:

1.800 гр   кокосова паста  Damco Coco Royalкокосова паста Damco Coco Royal

180 гр холодної води

ганаш:

400 гр Збитих вершків, непідсолоджені

1.000 гр Chocuise souplesse Limoncello

200 гр Frucaps гель Мирор 

200 гр глюкозный сироп Steensmaa

100 гр масла або маргарину

Покрити зверху тарталетки Chocuise souplesse Limoncello за допомогою кисті. Змішайте кокосова паста Damco Coco Royal з холодною водою в пропорції 50 \\ 50. заповніть тарталетки цією сумішшю.
Для ganache довести вершки і глюкозний сироп до кипіння, розтопити Chocuise souplesse Limoncello на водяній бані і змішати разом. Як тільки ваш ганаш охолоне до 40 ° C, добавте
м’яке масло і, нарешті, додати Frucaps гель Мирор холодного застосування нейтральний. Заповніть тарталети ганаш до краю.
Використовуючи рідкий Chocuise souplesse dark, створіть декор.

 

Залишити відповідь