Шоколад Natra Cacao для крему ганаш

Оскільки для створення ганаша необхідно тільки два основних інгредієнта: шоколад і вершки, дійсно важливо використовувати шоколад потрібної якості. Бажано використовувати темний шоколад з великим вмістом сухих речовин, наприклад, чорний шоколад 80,5% Natra Cacao або чорний шоколад 56% Natra Cacao.

Ганаш також можна приготувати з молочного шоколаду 36% Natra Cacao або білого шоколаду 29,7% Natra Cacao, але не забудьте зменшити кількість вершків, які ви використовуєте, оскільки більш високий вміст жиру і молока дасть більш м’яку текстуру.

Процес створення ганаша включає в себе процес нагрівання вершків і змішування їх з шоколадом. Залежно від того, хочете ви отримати рідкий крем ганаш для розкішного, блискучого шоколадного крему або твердий ганаш, який зазвичай використовується для трюфелів, буде різна пропорція вершків і шоколаду.

Загальне правило – це співвідношення двох частин шоколаду і однієї вершків для твердого ганаша і двох частин вершків на одну частину шоколаду для рідкого.
Важливо ізбегайть «варіння» шоколаду, оскільки аромат зникає.

Щоб дійсно виявити смак шоколаду, додайте дрібку морської солі до крему при нагріванні. Ви також можете спробувати додати в крем з різні аромати, наприклад ароматизатор фіалки Sosa Ingredients.

Для трюфеля спробуйте додайте ароматизатор віскі Sosa Ingredients.

Залишити відповідь