Вишневе тістечко Cherry dome

Cherry dome

Вишневе тістечко Cherry dome

Наповнювач: баварський вишневий крем. У крем додаємо вишневе пюре або інший вишневий наповнювач.
Готуємо профитроли зі збитими вершками.

Основа:
Змішайте кукурудзяні пластівці з покриттям для еклерів Souplesse Dark і викладіть на кільце діаметром 7 см. Помістити в холодильник.

Збірка:
Заповніть силіконову форму на 2 \\ 3 баварським вишневим кремом і вставте заповнений Профітроль. Помістіть в морозильник, поки не замерзне.

Після заморожування покрити тістечка в суміш з нейтрального геля.
Гель нагрівається до 40 ° C, додається вода (на 1 кг гелю – 100 гр води), червона харчова забарвлення і крапля синього. Помістити на шоколадно
кукурудзяні кільця. Прикрасьте вихором, зробленим з Souplesse Dark.

Залишити відповідь