Чізкейк з маракуї, манго і какао від Yannick Hovelaque

cakc Yannick Hovelaque cacaomill

Чізкейк:

  • 200 г сухого м’якого білого сиру (наприклад, “Філадельфія”)
  • 125 г маскарпоне
  • 120 г цукру
  • 20 с л рідких вершків
  • 1 стручок ванілі
  • 4 г желатину (листового)

Розігрійте 10 с л вершків з ваніллю і додайте желатин, попередньо замочений у холодній воді.

Збийте вершки, додайте білий сир, маскарпоне і цукор. Обережно збийте.

З’єднайте дві суміші і акуратно збийте до однорідності.

 

Желе з маракуї:

Замочіть желатин в холодній воді. Нагрійте решту інгредієнтів до 45 ° C і додайте желатин.

 

Крамбл з какао і biscoff (карамельний бісквіт)

  • 200 г крамбла biscoff
  • 20 г розтопленого масла
  • 40 г какао

Помістіть крамбл biscoff в миску. Додайте половину розтопленого масла, перемішайте і додайте половину какао, потім знову перемішайте. Повторіть з маслом, що залишилося і какао.

Розморозьте заморожене пюре манго CROP’S і поріжте манго на невеликі кубики.

 

Оформлення:

Викладіть шар дрібно нарізаного манго в красиву десертну склянку і покрийте пюре з маракуї. Поставте в холодильник. Викладіть шар чизкейка на дрібно нарізаний манго і знову поставте в холодильник. Повторіть шар манго і желе з маракуї, а потім викладіть шар крамблу biscoff.

Прикрасьте квітами жасмину і крес-салатом Acila.

Ви також можете з’єднати інгредієнти на плоскій тарілці, а не викладати їх шарами в склянці.

Залишити відповідь