Як карамелізовати білий шоколад

Для карамелизации використовується білий шоколад з високим вмістом масла какао (близько 30%), так як це допомагає шоколаду розплавитися і карамелізуватися рівномірно. Білий шоколад 29,7% Natra Cacao чудово підходить для цього процесу. Карамелизация білого шоколаду не є часто респонденти користуються послугами технікою, але заслуговує на увагу. Процес карамелизации перетворює цукор в карамель, зі смаком молочних ірисок, але з ‘підтекстом’ какао завдяки наявності масла какао.

Спосіб
1. Розігріти духовку до 120 ° C
2. Поширити рівномірно білий шоколад на протвине і помістити в духовку для 10 хвилин. Якщо шоколад в шматку, розбити на дрібні рівноцінні за розміром шматочки.
3. Вийняти з духовки і розмішати з допомогою твердого шпателя.
4. Повторювати цей процес кожні 10 хвилин протягом 30-60 хвилин, поки білий шоколад не стане темно-золотисто-коричневого кольору. Протягом цього часу шоколад може перетворюватися в грудки – це нормально, тому продовжуйте розминати. Спочатку маса комкуется, згортається, важко перемішується. Через момент шоколад буде знову кремоподібним.
5. Процес можна завершити, коли відчувається приємний аромат з духовки і колір шоколаду набуває насичений золотисто-коричневий. Можна додати дрібку солі і перемішати. Ви можете самі регулювати фази до потрібного кольору.

Як тільки шоколад карамелізован, досягне правильної консистенції, його можна зберігати в банку при кімнатній температурі для близько 2 місяців.

white choco

Використання
Карамелізований білий шоколад твердий при кімнатній температурі і може бути легко розплавлений і використаний в будь-якому шоколадному рецепті. Він добре працює зі свіжими фруктами, наприклад з грушею.
‘Краса’ карамелізованого білого шоколаду – його універсальність – ви можете використовувати його і як начинку, і як глазур для еклерів, або подавати як самостійний десерт.

Залишити відповідь