Какао-порошок – унікальний продукт, який використовується в різних галузях промисловості. А кондитерське виробництво взагалі важко уявити без цього інгредієнта. Сфера застосування какао-порошку величезна: від плитки шоколаду до коктейлів і напоїв. Але загальним для них є вимогливе ставлення до якості какао-продуктів. Вони повинні бути повністю натуральними, щоб багатий смаковий букет готового виробу не загубився серед хімічних ароматизаторів.

На сайті ТМ Какао Мілл Ви зможете купити какао-порошок провідної європейської компанії Natra Cacao. В наявності червоний алкалізований какао-порошок Cordoba, різного ступеня жирності і какао-порошок чорного кольору Ibiza 10 -12% жирності.

Алкалізований какао-порошок отримують в процесі обробки лугом. Такий продукт набагато смачніше звичайного какао-порошку, до того ж володіє характерною властивістю: м’яким, але при цьому насиченим смаком. За допомогою впливу лужних реагентів колір порошку стає насичено-чорним або темно-червоним, що важливо для привабливого зовнішнього вигляду готової продукції, де використовується цей компонент. Наприклад, шоколадне печиво. Окрім цього, алкалізований какао-порошок також застосовують в процесі приготування морозива, сухих сніданків, бісквітів, ганашу, кремів на основі шоколаду, цукерок ручної роботи, шоколадних макарун. А здатність легко змішуватися з рідинами дозволяє використовувати алкалізований какао-порошок для приготування швидкорозчинного какао, яке досить залити гарячою водою без подальшого кип’ятіння.

Окрім какао-порошку, незамінним інгредієнтом для шоколадних виробів є какао масло. Натуральне какао-масло виробляють з какао тертого, способом пресування. Такий продукт відрізняється м’якістю смаку і багатогранністю аромату.

На сайті Какао Мілл Ви можете купити дезодороване какао-масло. Воно має приємний кремовий відтінок і легко плавиться при температурі тіла – це відрізняє натуральний продукт з какао бобів від дешевих замінників.

Дезодороване какао-масло піддається додатковій обробці, що дозволяє усунути різкість смаку. Це необхідний інгредієнт для приготування білого і молочного шоколаду, де в смаку превалює молочна нотка, а шоколад лише доповнює її. Крім цього, без какао-масла неможливо виробляти цукерки, батончики, помадки, глазур, гарячий шоколад і деякі сорти кави.

На нашому сайті ви можете придбати какао-масло і какао-порошок високої якості.