Штрейзель з мигдального борошна та алкалізованним какао-порошком

Штрейзель з мигдальною борошна з алкалізованний какао-порошком дивно тонко поєднується зі смаком цитрусових – апельсин, мандарин. Важливо додати ще аромат ванілі, тоді вся композиція буде грати ‘на повну’.

 

BLACK COCOA STREUSEL

 

Для приготування штрейзеля з мигдальним борошном потрібні такі інгредієнти:
85 гр масла
85 гр цукру
60 гр мигдальної муки
80 гр пшеничного борошна
20 гр алкалізованний какао-порошку Ibiza 10-12% Natra Cacao
сіль
екстракт ванілі Sosa Ingredients

Варіант фінального складання:

Штрейзель з мигдальною борошна і алкалізованний какао-порошку
Шоколадно-апельсиновий дакуаз
Ванільное кремю
Апельсиново-шоколадний мус

BLACK COCOA STREUSEL

Залишити відповідь