ЯГІДНИЙ ТАРТ

БІСКВІТ З МЮСЛІ

  • 220 г борошно T45
  • 90 г прості мюслі
  • 225 г тростниковий цукор-сирець
  • 310 г мигдальне борошно
  • 250 г масло
  1. Наріжте масло на маленькі кубики. Розітріть мюслі у порошок, додайте борошно та мигдальне борошно. Додайте масло та перемішуйте поки не сформуються невеликі шматочки тіста. Помістіть тісто між двома поліетиленовими плівками та розкатайте до товщини 4 мм. Покладіть у холодильник. Поріжте на кубики зі стороною 15 см та виріжте центр, використовуючи кубічну форму зі стороною 5 см. Покладіть на силіконовий коврик для хліба та випікайте при температурі 150°C протягом 15 хвилин. Поставте у сухе місце.

ЯГІДНИЙ КРЕМ З ШОКОЛАДОМ IVOIRE

  • 160 г м’якоть малини
  • 160 г м’якоть чорної смородини
  • 427 г яйця
  • 45 г цукрова пудра
  • 310 г шоколад іVOIRE 35%
  • г желатин
  • 35 г лимонний сік
  1. Розчиніть желатин у великій кількості води та процідіть. Змішайте ягідну м’якоть, лимонний сік, цукор, яйця та желатин. Варіть на невеликому вогні, постійно помішуючи до загустіння суміші. Процідіть та поступово влийте у розтоплений шоколад, добре перемішуючи. Змішайте ручним блендером та поставте у холодильник.

ЯГІДНА МЕРЕНГА

  • 20 г желатин
  • 230 г цукрова пудра
  • 270 г вода
  • 125 г лимонний сік
  • 125 г м’якоть чорної смородини
  1. Розчиніть желатин у великій кількості холодної води. Приготуйте сироп з цукрової пудри та води. Доведіть до кипіння. Змішайте з лимонним соком, м’якоттю чорної смородини та процідженим желатином. Залиште у холодильнику на ніч. Збийте сироп до легкої кремової текстури. Влийте у форму зі стороною 18 см та висотою 2 см. Поставте у морозильник. Зніміть форму та наріжте кубиками різного розміру.

ЗБІРКА ТА ДЕКОРУВАННЯ

Після випікання бісквіту з мюслі, видавіть красиві куполи ягідного крему з какао Ivoire на бісквіт, використовуючи кондитерський мішок з насадкою 15 мм.

Розкладіть кубики меренги, які були нарізані заздалегідь. Прикрасьте свіжими ягодами та шоколадним логотипом.

Залишити відповідь