Рулет Yule log «Різдвяне поліно» в новій версії

Yule log, bûche de Noël або рулет ‘Різдвяне поліно’ – вічна класика новорічних десертів. Однак, завжди цікаво спробувати зробити свою інтерпретацію традиційними рецептами. Пропонуємо вам кілька варіантів цього десерту від європейських шефів. Як правило, шоколадний крем емітує кору дерева, а … Читати далі

Перший МК Sosa Ingredients в Україні.

Компанія Cacao Mill як офіційний постачальник Sosa Ingredients в Україні виступила з пропозицією до Sosa провести МК для провідних шеф-кондитерів України. І хоча графік подій та МК на Sosa вкрай насичений, на нашу пропозицію відповіли позитивно, підкреслюючи високий інтерес до … Читати далі

Кейк з пюре білого персика

Білі персики мають більш м’який аромат персика. Це говорить про тонкощі їх смаку і більшої насолоди. Пропонуємо рецепт витонченого десерту від шефа Maarten Jordaens ТМ Crop’s. Cклад: какао crumble Мус з білого персика Желе з малини Какао crumble 100 г … Читати далі

Шоколад Natra Cacao для крему ганаш

Оскільки для створення ганаша необхідно тільки два основних інгредієнта: шоколад і вершки, дійсно важливо використовувати шоколад потрібної якості. Бажано використовувати темний шоколад з великим вмістом сухих речовин, наприклад, чорний шоколад 80,5% Natra Cacao або чорний шоколад 56% Natra Cacao. Ганаш також можна приготувати … Читати далі

Тарталетка coco-choco

Готова до вживання кокосова паста Damco Coco Royal буде прекрасною начинкою для тарталетки. В сформовані тарталетки викласти тонким шаром пасту Damco Coco Royal і випікати. Температура печі 180 ° С, час випікання: 25 хвилин. Після охолодження покрити шоколадним ганашем з … Читати далі

Вишневе тістечко Cherry dome

Вишневе тістечко Cherry dome Наповнювач: баварський вишневий крем. У крем додаємо вишневе пюре або інший вишневий наповнювач. Готуємо профитроли зі збитими вершками. Основа: Змішайте кукурудзяні пластівці з покриттям для еклерів Souplesse Dark і викладіть на кільце діаметром 7 см. Помістити … Читати далі

Як карамелізовати білий шоколад

Для карамелизации використовується білий шоколад з високим вмістом масла какао (близько 30%), так як це допомагає шоколаду розплавитися і карамелізуватися рівномірно. Білий шоколад 29,7% Natra Cacao чудово підходить для цього процесу. Карамелизация білого шоколаду не є часто респонденти користуються послугами … Читати далі

(Русский) Ягодный кондитерский крем из замороженного пюре Crop’s

Складові: 500 г фруктового пюре Crop’s (будь-ягідний мікс) 200 г молока 150 г цукру 3 яйця 75 г цукру 75 г кукурудзяного крохмалю 50 г масла Приготування: Приготувати до кипіння молока, фруктового пюре і 150 г цукру. Збийте яйця, цукор … Читати далі

1 2 3 4 7