Кілька освіжаючих рецептів від Crop’s

Сорбет манго-лайм Змішати 400 гр замороженого пюре манго Crop’s з 4-ма столовими ложками лаймового соку, 75 мл цукрового сиропу і 2 столових ложки меду. Залити  у форми і поставити в морозильну камеру.   Полуничне ескімо Змішати 400 г замороженого полуничного пюре Crop’s … Читати далі

Краще купувати у офіційного імпортера

Какаомілл є офіційним постачальником кондитерських інгредієнтів від європейських лідерів виробництва в Україні. І поставки саме офіційного імпорту є нашим свідомим вибором. Вашій увазі 3 головні причини купувати у офіційного імпортера: 1) Перш за все, офіційний імпорт – це гарантія захисту … Читати далі

Як вибрати порошок матча для десертів?

Популярність десертів з використанням матча тільки зростає. Ніхто не може сказати, що так привабливо для покупців в цьому інгредієнті. Але в будь-якому випадку потрібно розуміти різницю сортів порошку матча, що використовуються в кондитерстві, від інших сфер. На сьогоднішній день виділяють … Читати далі

Хіт літа: чорний колір

Якщо у вас в літньому меню ще немає десертів in black, то варто поспішити. Світовий тренд на чорний колір вже щосили проникає в гастрономію і кондитерку. Чорне морозиво, сорбети, випічка та інші страви вже дійшли і до нас. Причому, не … Читати далі

Короткий путівник по світу есенцій і ароматизаторів Sosa Ingredients

  Технології Sosa зібрали всі відомі і невідомі аромати в харчових есенціях. На думку загальновизнаних експертів в кулінарії Sosa Ingredients – найширша лінійка гастрономічних ароматів. І щоб не загубитися в цьому різноманітті, Какаомілл склав для вас короткий путівник по цьому … Читати далі

Фісташкова паста в акції: Ви платите лише за 4 кг + 1 кг безкоштовно!

Під словом «паста» шеф або технолог зазвичай розуміє ретельно перемелені злегка обсмажені горіхи або горіхи з цукром (наприклад, praliné). Перемелювання протягом тривалого часу робить горіхи більш жирними і спочатку перетворює їх в крихти, потім в порошок, в результаті – в … Читати далі

Рецепт глазурі для випічки Souplesse Limoncello від Royal Steensma

Складові: 250 г –  Збиті вершки, непідсолоджені; 250 г – Souplesse Limoncello Royal Steensma; 250 г – Гель Мірор холодного застосування нейтральний Royal Steensma; 8 г – Листовий желатин; Рецепт: Закип’ятіть збиті вершки і додайте їх в розплавлений Souplesse Limoncello. … Читати далі

Акція: на всі смаки глазурі-помадки Souplesse Royal Steensma знижка 10%.

Великдень! Свято, яке уособлює весну, життя і віру. І для кондитерів цей час традиційної пасхальної випічки. Універсальне покриття глазур-помадка для еклерів Chocuise Souplesse від Royal Steensma буде як ніколи до речі. Покриваючи виріб рівним гладким шаром, помадка створює ніжне глянцеве … Читати далі

Як використовувати заморожене пюре Crop’s з ківі для приготування Баваруа

Заморожене фруктове пюре Crop’s прекрасно підходить для Баваруа (або баварського крему), коли цей класичний десерт має фруктову основу. Наприклад, ви можете використовувати фруктове пюре з ківі Crop’s. На 1 кг пюре Crop’s: 25 гр желатину, 50 гр цукру і 550 … Читати далі

1 2 3 4 9