Шоколад Natra Cacao для крему ганаш

Оскільки для створення ганаша необхідно тільки два основних інгредієнта: шоколад і вершки, дійсно важливо використовувати шоколад потрібної якості. Бажано використовувати темний шоколад з великим вмістом сухих речовин, наприклад, чорний шоколад 80,5% Natra Cacao або чорний шоколад 56% Natra Cacao. Ганаш також можна приготувати … Читати далі

Тарталетка coco-choco

Готова до вживання кокосова паста Damco Coco Royal буде прекрасною начинкою для тарталетки. В сформовані тарталетки викласти тонким шаром пасту Damco Coco Royal і випікати. Температура печі 180 ° С, час випікання: 25 хвилин. Після охолодження покрити шоколадним ганашем з … Читати далі

Вишневе тістечко Cherry dome

Вишневе тістечко Cherry dome Наповнювач: баварський вишневий крем. У крем додаємо вишневе пюре або інший вишневий наповнювач. Готуємо профитроли зі збитими вершками. Основа: Змішайте кукурудзяні пластівці з покриттям для еклерів Souplesse Dark і викладіть на кільце діаметром 7 см. Помістити … Читати далі

Як карамелізовати білий шоколад

Для карамелизации використовується білий шоколад з високим вмістом масла какао (близько 30%), так як це допомагає шоколаду розплавитися і карамелізуватися рівномірно. Білий шоколад 29,7% Natra Cacao чудово підходить для цього процесу. Карамелизация білого шоколаду не є часто респонденти користуються послугами … Читати далі

(Русский) Ягодный кондитерский крем из замороженного пюре Crop’s

Складові: 500 г фруктового пюре Crop’s (будь-ягідний мікс) 200 г молока 150 г цукру 3 яйця 75 г цукру 75 г кукурудзяного крохмалю 50 г масла Приготування: Приготувати до кипіння молока, фруктового пюре і 150 г цукру. Збийте яйця, цукор … Читати далі

Кокосово-лимонні тарталетки

Прекрасний варіант начинки для тарталеток. Використовуючи готову глазур для еклерів і кокосову пасту можна створити витончений десерт.   наповнювач: 1.800 гр   кокосова паста  Damco Coco Royalкокосова паста Damco Coco Royal 180 гр холодної води ганаш: 400 гр Збитих вершків, непідсолоджені 1.000 гр … Читати далі

Нові надходження продукції Sosa Ingredients на склад Какао Міл

Хороша новина! Нові товари провідного виробника продукції для преміум гастрономії Sosa Ingredients вже на складі нашої компанії. Текстерно агенти, фруктові порошки і пасти, крісп, ароматизатори, зацукровані квіти, горіхи і, звичайно ж барвники. Найсміливіші ідеї для Вашої творчості і натхнення можуть … Читати далі

МК Дмитра Дударенко на 2-му Кубку України з Кулінарії в Одесі

Великий інтерес викликав кондитерський Майстер Клас від Cacao Mill і шеф-кондитера і шоколатьє Дмитра Дідоренка на 2-му Кубку України з Кулінарії! Дмитро представив публіці технологію приготування драже Малина-м’ята і Кейк Полуниця-Матчу. Для цих десертів були використані високоякісні інгредієнти наших постачальників … Читати далі

1 2 3 4 7