Полуниця, мигдаль та грейпфрут у десерті «Think Pink», 100% вегетаріанському та безглютеновому від Сари Тіббеттс

Алергічні реакції та спеціальні дієти стали топ-темою у Сполучених Штатах. Саме тому компанія L’École Valrhona Brooklyn (у Брукліні) організувала курси «Новий погляд на інгредієнти та нові тенденції у кулінарії», що проводилися Сарою Тіббеттс 2 та 3 квітня. Пропозиція включає вегетаріанську пана-коту з … Читати далі

Розпочато реєстрацію на шості змагання C3 Valrhona

Знову повертаються міжнародні кондитерські змагання з десертів C3 Desserts Competition, які організовує Valrhona з 2008 року, щоб продемонструвати всю складність мистецтва кондитерів, які поєднують техніку та творчий підхід до приготування шоколаду. Всі професіонали ресторанів, яким виповнилося 21, можуть взяти участь у … Читати далі

1 2 3 4 14